Lányok, hogyan reagálnátok, ha az utcán leszólítana benneteket ismerkedési szándékkal egy kedves, megnyerő külsejű pasi, aki bejön nektek?
Figyelt kérdés
Valami forgalmas helyen, ahol sok ember jár.2013. okt. 18. 21:04
11/14 anonim válasza:
Biztosra venném,hogy csak valami ócska végtermék poén,rá se néznék,mennék tovább.
Anno görizés közben idegen csávóka többször rámköszönt,végül a nevem is tudta,de mostanra lekopni látszik:-)
Nem vagyok híve az utcai ismerkedésnek,egyszer visszaköszöntem egy kölyöknek 'na mégse legyek már olyan bunkó alapon',erre a kis suttyó rákezdett a besz@rokdevicces nagyfiús poénjaira,pár nap múlva meg hallom vissza,hogy a barátnője vagyok.
Na köszike,puszika...:-/
12/14 anonim válasza:
biztos valami trükk, gyanús lenne
13/14 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy a sok koldus, kéregető, csöves, zsdó, hittérítő, kínai, cigányárustól a normális férfiaknak semmi esélye ilyen helyeken az ismerekedésre. (derül ki a válaszokból) Lányok, kicsit legyetek nyitottabbak, csak egy kicsit. Nem kell elmenni vele sehova. Csak várd meg mit akar mondani. :)
14/14 anonim válasza:
Engem már szólítottak le... buszon. Mikor a srác aki bejön mögöttem ült... hát érdekes szitu volt,de különösebben nem izgatott. Aztán még azért is azzal a busszal járt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!