Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, hogyan reagálnátok,...

Lányok, hogyan reagálnátok, ha az utcán leszólítana benneteket ismerkedési szándékkal egy kedves, megnyerő külsejű pasi, aki bejön nektek?

Figyelt kérdés
Valami forgalmas helyen, ahol sok ember jár.
2013. okt. 18. 21:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Biztosra venném,hogy csak valami ócska végtermék poén,rá se néznék,mennék tovább.

Anno görizés közben idegen csávóka többször rámköszönt,végül a nevem is tudta,de mostanra lekopni látszik:-)

Nem vagyok híve az utcai ismerkedésnek,egyszer visszaköszöntem egy kölyöknek 'na mégse legyek már olyan bunkó alapon',erre a kis suttyó rákezdett a besz@rokdevicces nagyfiús poénjaira,pár nap múlva meg hallom vissza,hogy a barátnője vagyok.

Na köszike,puszika...:-/

2013. okt. 18. 21:33
 12/14 anonim ***** válasza:
biztos valami trükk, gyanús lenne
2013. okt. 18. 22:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Elég szomorú, hogy a sok koldus, kéregető, csöves, zsdó, hittérítő, kínai, cigányárustól a normális férfiaknak semmi esélye ilyen helyeken az ismerekedésre. (derül ki a válaszokból) Lányok, kicsit legyetek nyitottabbak, csak egy kicsit. Nem kell elmenni vele sehova. Csak várd meg mit akar mondani. :)
2013. okt. 18. 22:50
 14/14 anonim válasza:
Engem már szólítottak le... buszon. Mikor a srác aki bejön mögöttem ült... hát érdekes szitu volt,de különösebben nem izgatott. Aztán még azért is azzal a busszal járt..
2013. nov. 27. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!