Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kezdjem, hogy menjek oda?

Hogyan kezdjem, hogy menjek oda?

Figyelt kérdés

Igen megint csak egy ilyen kérdés a napi százból.

Van egy lány aki megtetszett az iskolámban szoktam figyelgetni, és ö is észrevette ezt van, hogy a barátnőjével direkt a közelünkbe jönnek és ott beszélgetnek meg gyakran visszafordul, hogy nézem/nézzük e őt. Egy másik barátomnak is ő tetszik és ő is ugyan úgy nézegeti a csajt így nem tudom vajon melyikünk érdekelheti igazán. Ilyenkor mit kéne tenni? Azért nem akarok rögtön felsülni.

2013. okt. 18. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbálkozz, ha felsülsz, az nem gáz, legalább megpróbáltad. Ha nem lépsz, sose derül ki.
2013. okt. 18. 15:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Aki előbb lép az nyer.
2013. okt. 18. 15:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát igen ez mind igaz amit írtatod, na de hogy lépjek? Odamenjek hozzá az iskolába ahol kb 10 másik diák hallaná amit mondok? Egyáltalán azt se tudom mit kéne kezdő vagyok én ebbe. Talán facebookon bejelölés, és ott beszélgetés? Vagy ez egy modern "undorító" ismerkedési forma?
2013. okt. 18. 15:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Bátran.
2013. okt. 18. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a facebook is járható út. Akkor tényleg egyedül lesz, de akkor hívd el valahová!

Egyébként meg figyelsz, ha a suliban egyedül lesz, odalépsz és kész.

2013. okt. 18. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!