Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért szórakozik velem egy...

Miért szórakozik velem egy hetero srác? Meleg kérdés.

Figyelt kérdés

Már régóta tetszik nekem,majdnem mindennap találkozunk (egy tanfolyamra járunk). Tudtommal nem meleg, de barátnője nincs.Vannak meleges megnyilvánulásai, a csoportunkban néhány csaj szerint heteró, mások szerint meleg. Szoktunk nézni egymást, beszélgetni. "Úgy" néz - persze ezt be is képzelhetem, hiszen nekem nagyon tetszik.

Volt már, hogy hozzáértem, megsimogattam, csókot küldtem neki. De ezekre semmit sem reagál, se nem viszonozza, se nem vág fejbe, hogy ne csináljam. Mindig nagyon lelkesen üdvözöl. De nagyon kerüli, hogy találkozzunk a sulin kívül, csak ketten.

Heteró haveroktól hallom azt, hogy lányok szórakoznak így velük, hogy el sem utasítják, de nem is randiznak velük.

Miért csinálja ezt? Nem sokra jó a hiábavaló reménykedés. Néha azt gondolom, jobb lenne, ha megverne, amikor megsimogatom.

2013. okt. 18. 00:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Csak szopat a kis búza
2013. okt. 18. 00:02
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Lehet biszex a gyerek.
2013. okt. 18. 00:04
 3/15 anonim ***** válasza:
Gyanús hogy Ő is meleg.
2013. okt. 18. 00:09
 4/15 anonim ***** válasza:
Mert jó valamikor hülyíteni a másikat.
2013. okt. 18. 00:11
 5/15 A kérdező kommentje:
Hát ha ő is érdeklődik irántam, akkor jó lenne randizni. Ha meg nem, akkor ne provokáljon, hanem küldjön el a fenébe. Én legalábbis így tartanám fairnek meg logikusnak.
2013. okt. 18. 00:14
 6/15 anonim ***** válasza:
Hát kérdezz rá!
2013. okt. 18. 00:21
 7/15 anonim ***** válasza:
Sztem még nem jött rá,hogy meleg,de valójában az!
2013. okt. 18. 00:23
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
tudja, hogy meleg vagy? ha igen akkor sanszos, hogy ő is kérdezz rá, ha nem akkor valszeg poénkodik
2013. okt. 18. 00:24
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

A helyzet az, hogy egyáltalán nem tudhatod, hogy mit is akarhat/gondolhat valójában.

"se nem viszonozza, se nem vág fejbe, hogy ne csináljam."

Talán mert a világon nem csak melegek és beutális homofóbok léteznek?

"Vannak meleges megnyilvánulásai" - ami egyáltlalán nem biztos, hogy azt takarja, hogy meleg. Lehet, hogy csak poénkodik.

""Úgy" néz" - egy nézésből végképp ne vonjunk le messzemenő következtetést.

Ami reakcióit leírtad, azokat be lehet tudni egy sima haverságnak is. Igazából tök semmitmondó, semleges dolgokat emeltél ki. Ettől persze lehet meleg, csupán arra világítok rá, hogy jelentlktelen reakcióknak tulajdonítasz nagy jelentőséget.

2013. okt. 18. 00:26
 10/15 A kérdező kommentje:
Próbáltam puhatolózni, de csak nevetgélés volt belőle és terelés, semmi egyenes válasz. Írtam egy emailt is,amiben utaltam rá,hogy találkozhatnánk,erre is azt mondta, hogy percekig nevetett magában rajta. Hát szerintem nem vicces, én legalábbis nem annak szántam.
2013. okt. 18. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!