Tudtok írni könyveket ami az emberek közötti ismerkedés, kommunikációról szól?
Sokan nem is gondolnák, hogy egy ilyen oldalon, ilyen kérdést írok ki, de sajnos nem vagyok túl jó emberi kapcsolatokban :( Van 1,2 haverom de nagyon felszines barátságok, barátnőm meg már több éve nem volt és gondolom időközben valami elromlott nálam.
Nagyon ellaposodtak az emberi kapcsolataim, ha van melettem valami ismerősöm, szinte nem is tudok miről beszélni vele, nem jut eszembe semmi, nagyon gépies, tárgyilagos lett a viselkedésem sajnos.
Tudok ajánlani valami könyvet ami arról szól, hogyan fejlesszük magunkat ilyen téren, emberi kommunikációról szóló könyveket? 18f
Gyakorlással lehet csak szerintem. Az is jó ha eseménydús az életed, van mit mesélned. Olvashatsz akármit, mindenről lehet beszélni. Mindig lesz valami aktuális dolog. Amúgy hasonlóan vagyok én is. Nagyon kedvelek pár embert, viszont néha nagyon át kell gondolni miről szeretnék beszélni.
Ha van kedved beszélgethetünk. Merre élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!