Fiúk, mit szóltok egy ilyen lányhoz?
külső: Barna (nem túl hosszú) haj, türkizkék szem, 165cm magas, vékony (nem anorexiás :P ), a mellnagyság nem túl nagy, kicsit nagy orr, de állítólag nagyon szép szem, a bőre nem a legszebb a lábán.
belső és hobbik: szeret másoknak örömet okozni (főleg azoknak, akiket szeret), kell egy bizonyos idő,hogy feloldódjon egy új társaságban, állítólag humoros (de nem humor gyár), ellehet vele beszélgetni, minden témához hozzá tud szólni valamit. Néha, mikor nincs téma egy társaságon belül, képes unalmas szövegeket beszélni. A saját véleménye szerint, ő egy egészségesen, nagyon hülye lány. Hobbija a néphagyományok őrzése: néptánc, néphangszereken való játszás és éneklés. Ha egy dolgot kéne mondani,ami nélkül nem létezne, az a ritmus lenne. Ezeken kívül még szereti a jazz zenét és pár új, népszerübb zenét. 15 éves és még nem volt barátja,de már nagyon várja az első szerelmet. :)
Nem épp az én esetem és fiatal is hozzám, de biztos akad jó pár fiú, akinek ez bejön.
Egyébként milyen az a türkizkék szem?:D Életemben nem láttam még olyat.
A szavaid alapján szerintem te egy teljesen normális lány vagy, szerintem előnyösek a tulajdonságaid, mind a külsőd, mind a belsőd adott ahoz hogy jó ember legyél. Ha igaz amit írsz, akkor szerintem te egy jó lány vagy, nekem bejönnél. ;)
Üdv.: edemmester (14/F - 9. évfolyam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!