Ti mit szóltok egy 14-15 éves lányhoz, aki már nemi életet él? Mi a véleményetek róla?
Én is 15 voltam amikor elvesztettem a szüzességemet.
Mégis ma nem mondhatom el 40 évesen hogy sok sráccal/ férfival feküdtem le. Ma boldog házasságban és egy csodás fiú gyermekkel élek..
Nem hiszem hogy bárki is rossz ember lenne mert 14-15 évesen úgy érezte érett a szexre..
Nem is ez a gond. A gond az hogy sokan 20 éves korukig legalább 50 férfit tudnak felsorolni akikkel nemi életük volt.
Amúgy az egyik barátnőm ma 42 éves és még mindig az a férje aki anno annak idején 13 évesen elvette a szüzességét.
Tettem ki egy hasonló kérdést. Mindegy, leírom itt is. 14 évesen kezdtem nemi életet élni. EGy 17 éves nagyon rendes fiúval vesztettem el a szüzességem, nagyon kellemes emlék maradt számomra. Utána jött a mostani párom, akivel négy és fél éve együtt vagyunk. Nagyon jó kapcsolatunk van, imádjuk egymást. Nem bántam meg a szexet. Most is nagyon szeretem, naponta egyszer legalább igénylem az együttlétet, de a kettőt jobban szeretem.
18/L
Egy 14 éves,nyolcadik osztályos kislány és egy hasonlókorú vagy akár idősebb fiú között nem nemi kapcsolat van,hanem semmi..talán valami ahhoz hasonlító,de amúgy nem.Fiatal még egy 14 éves lány,de én azt mondom,hogy hadd csinálja.Ő döntése.
17/L
Hát szerintem meg egy 14 éves kislány még az első csókon se kell, hogy túl legyen, nem még nemi kapcsolatokon!! 14 évesen még GYEREK!
És tiszteltetem a kedves szüleit, mert az tutifix, hogy az én lányom nem csinálna ilyet, egyrészt nem erre neveljük, másrészt pedig nagyon gáz, ha egy szülő nem tudja, mit csinál a gyereke, ha meg tudja és engedi, akkor kötél kéne a nyakába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!