Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit szóltok egy 14-15 éves...

Ti mit szóltok egy 14-15 éves lányhoz, aki már nemi életet él? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 23:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
68%
ne kapd be a legyet, meg ne szerezz be semmi nemi bajt, aztán nincsen semmi baj... hajrá... úgyis mindenki kamatyol...
2013. aug. 3. 23:25
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Az én véleményem az, hogy korai, de te tudod. Ha ésszel utolérted a tested érettségi szintjét, akkor semmi kifogás nem lehet ellene, de tapasztalatom szerint ez ebben a formában ritka.
2013. aug. 3. 23:36
 3/22 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, én 16 éves vagyok, szűz. Igazából a barátnőm az, aki 1 évvel fiatalabb nálam, már 14 évesen, vagy talán kicsivel előbb szexelt, bár nem rendszeresen, de nem is volt barátja. Akkor kb. 3 sráccal volt együtt, de csak alkalmi szex volt. Most van barátja majdnem 1 éve, csak vele van, talán már kicsit észbe kapott és nem feküdne le bárkivel. Viszont ő nem bánt meg semmit egy kicsit sem. Azt mondja, szerinte nem a kor számít, hanem hogy készen áll-e rá és akarja-e. És ő akkor úgy érezte eléggé felkészült rá, neki jó volt. Hát nem tudom.. Van valami abban, amit mond, de szerintem akkor is korai volt még. Nektek mi a véleményetek róla?
2013. aug. 3. 23:36
 4/22 anonim ***** válasza:
14%
Nekem az ,hogy ennyi idősen teljesen felesleges. Később ne érne rá?
2013. aug. 3. 23:41
 5/22 anonim ***** válasza:
79%

Én is 15 voltam amikor elvesztettem a szüzességemet.

Mégis ma nem mondhatom el 40 évesen hogy sok sráccal/ férfival feküdtem le. Ma boldog házasságban és egy csodás fiú gyermekkel élek..

Nem hiszem hogy bárki is rossz ember lenne mert 14-15 évesen úgy érezte érett a szexre..

Nem is ez a gond. A gond az hogy sokan 20 éves korukig legalább 50 férfit tudnak felsorolni akikkel nemi életük volt.

Amúgy az egyik barátnőm ma 42 éves és még mindig az a férje aki anno annak idején 13 évesen elvette a szüzességét.

2013. aug. 3. 23:46
 6/22 anonim ***** válasza:
48%

Tettem ki egy hasonló kérdést. Mindegy, leírom itt is. 14 évesen kezdtem nemi életet élni. EGy 17 éves nagyon rendes fiúval vesztettem el a szüzességem, nagyon kellemes emlék maradt számomra. Utána jött a mostani párom, akivel négy és fél éve együtt vagyunk. Nagyon jó kapcsolatunk van, imádjuk egymást. Nem bántam meg a szexet. Most is nagyon szeretem, naponta egyszer legalább igénylem az együttlétet, de a kettőt jobban szeretem.

18/L

2013. aug. 3. 23:47
 7/22 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nagyon korai, bár nem akarok álszenteskedni, mert ha nekem 14-15 évesen adódott volna ilyen lehetőségem biztos simán csináltam volna :) Na de ez igazából a másikon múlik, hogy korai vagy nem...
2013. aug. 3. 23:50
 8/22 anonim ***** válasza:
70%
Attól függ hogyan, milyen módon. Én is 15 évesen kezdtem, barátommal, megbíztam benne :) De aki összevissza váltogatja a partnereit 14-15 évesen, na az szánalmas.
2013. aug. 3. 23:52
 9/22 anonim ***** válasza:
38%

Egy 14 éves,nyolcadik osztályos kislány és egy hasonlókorú vagy akár idősebb fiú között nem nemi kapcsolat van,hanem semmi..talán valami ahhoz hasonlító,de amúgy nem.Fiatal még egy 14 éves lány,de én azt mondom,hogy hadd csinálja.Ő döntése.

17/L

2013. aug. 4. 01:43
 10/22 anonim ***** válasza:
26%

Hát szerintem meg egy 14 éves kislány még az első csókon se kell, hogy túl legyen, nem még nemi kapcsolatokon!! 14 évesen még GYEREK!

És tiszteltetem a kedves szüleit, mert az tutifix, hogy az én lányom nem csinálna ilyet, egyrészt nem erre neveljük, másrészt pedig nagyon gáz, ha egy szülő nem tudja, mit csinál a gyereke, ha meg tudja és engedi, akkor kötél kéne a nyakába.

2013. aug. 4. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!