Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit szóltok egy 14-15 éves...

Ti mit szóltok egy 14-15 éves lányhoz, aki már nemi életet él? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 23:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
43%
Az,hogy nyilvánvalóan a szülők hibája,nem adnak rendes nevelést,helyes értékrendet,nem mutatnak jó példát.14-15 éves gyerekként nagyon korai,én nem álszenteskedek,nekem volt barátom ennyi idősen de eszembe sem jutott szexelni.Egy 14-15 évesnek semmi élettapasztalata sincs,lelkileg,érzelmileg,értelmileg és testileg is éretlen a szexhez.Rengeteg negatív következménye lehet a korai szexuális életnek.Az,hogy akad néhány aki nem bánta meg vagy azért van,mert még gyerek és még nem ért meg teljesen vagy kivételesen szerencsés volt.14-15 évesen ártatlan gyerekszerelem van még csóknál tovább nem is kéne tovább menni,eljön mindennek az ideje,a szex az együtt alvásnak nem ekkor van.Én sajnálom aki ilyen korán belevág mert butaságot csinál,és valószínűleg nem olyan a kapcsolata az anyukájával nem olyan nevelést kapott amit kellett volna,és azért is,mert nem tapasztalja meg milyen egy ártatlan gyerekszerelem a maga kicsi izgalmaival csók szájra puszi kézfogás.A mai napig emlékszem életem első szájra puszijára 8-9-10 éves voltam nagyon jó élményként él bennem,de ezek a gyerekek rohannak azt sem tudja többségük mit csinál.
2013. aug. 4. 07:36
 12/22 anonim ***** válasza:
53%
Olyan véleményem van, amit inkább le sem írok.
2013. aug. 4. 07:51
 13/22 anonim ***** válasza:
44%
Én 15 évesen 3 hónap után feküdtem le az akkori párommal, akivel 3 évig voltunk együtt. Majd megismertem a férjem. Vele 1 hónap után 18 évesen feküdtem le. Több mint egy éve összeházasodtunk. Jelenleg 26 éves vagyok 26 hetes terhes. Tervezett baba! A szüleim tisztességben fel neveltek, se a férjem sem én soha nem voltunk még munkanélküliek, iskola után azonnal dolgozni kezdtünk, jelenleg dolgozunk és egyetemre is járunk. Egy szó mint száz ember lett belőlem attól függetlenül, hogy 15 évesen vesztettem el a szüzességem. Viszont soha nem voltam részeg, engem az ittas/részeg tizenéves jobban felháborít. És természetesen a minden héten más pasival szexelő is, de maga az, hogy 14-15 évesen szexel az nem.
2013. aug. 4. 08:26
 14/22 anonim ***** válasza:
73%
15 évesen vesztettem el a szüzességem, most 15 év múlva sem bánom. Kimondottan felháborít az a megjegyzés, hogy a szüleim nyakába kötél kellene. És nyugodtan higgyed csak azt, hogy egy kis angyalt dédelgetsz a melleden. Majd amikor 30 éves lesz és elmeséli miket csinált 13-16 évesen a szívedhez kapsz.
2013. aug. 4. 08:33
 15/22 anonim ***** válasza:
53%

Azért a szülői nevelés is befolyásolja ezt is. Na meg embertől is függ.

Jómagam 16 éves leszek ősszel, viszont én még túl gyereknek érzem magam ahhoz, hogy lefeküdjek valakivel.

Az érem másik oldala pedig abból áll, hogy van aki 14 évesen már készen áll rá. Az hadd csinálja.

Egyénfüggő, viszont szerintem kicsit korai még ilyen korban a nemi élet. Ettől senki nem lesz sem jobb, sem rosszabb, szóval nem ettől függ.

2013. aug. 4. 12:16
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
pontozzatok csak le nagyon "érett" gondolkodásra utal
2013. aug. 4. 12:18
 17/22 anonim ***** válasza:
74%
Igen, így van. Engem is nagyon jó lánynak hittek. A szüleim is azt mondták, hogy az én lányom nem fog ilyet csinálni. Jó példát mutattak nekem, a nevelésük is rendben volt. Nem rég meséltem el anyának, hogy miket csináltam, hát nagyon meglepődött. Nem látszott rajtam. Jó tanuló voltam, értelmes, anyukámmal nagyon jó kapcsolatom volt gyerekként, igaz, nem mondtam el neki, hogy miket csinálok, de attól függetlenül rengeteget beszélgettünk, segítettem neki. Apukámmal is jó kapcsolatot ápoltam, sokat viccelődtünk. Csak én igényt tartottam a szexre is. Mégis úgy érzem, hogy nem vagyok egy kiélt r**anc, boldog vagyok és élvezem az életem. A szülők meg gyakran nem tehetnek róla, lehet akármilyen szigorúan fogni, a gyreek megtalálja a kiskaput. Nagyon könnyen kijátszottam anyáékat, amikor éppen szigorúan fogtak. Amikor meg lazán, akkor hálás voltam és nem "rosszalkodtam" annyit. A szüleimnek nem kötél kéne a nyakukra, hanem neked, kedves 10-es válaszoló. Majd kíváncsi leszek, hogy a Te lányod mit fog csinálni.
2013. aug. 4. 12:31
 18/22 anonim ***** válasza:
62%

Kedves 17-es!

Teljes mértékben egyet tudok érteni veled. Szinte felháborít, amikor a szülők elfogultan írják a 2-3 éves kislányukról, hogy majd ő ilyet nem fog csinálni. Mert nem erre nevelik, stb. És hogy a szülőknek kötél kéne a nyakába, mert nem mutatnak példát... én kikérem magamnak: rendes nevelést kaptam (kapok), szüleimmel normális a viszonyom, nem vagyunk legjobb barátok, de tisztelem őket és beszélgetek velük. A többiekhez képest szigorúan fogtak, nem maradhattam ki éjszaka sokáig, ha valamit elkövettem, azért rendes büntetés járt.

Ehhez képest 15 évesen vesztettem el az akkori barátommal, és nem bántam meg. Éltem nemi életet, mert jól esett és egyáltalán nem égtem ki.

Miért kell mindjárt elítélni a szülőt? Vagy akár a gyereket?

2013. aug. 4. 14:03
 19/22 anonim ***** válasza:
Sajnos az emberek többsége szinte olyan undorral néz az ilyen emberekre és a szüleikre, mint a gyilkosokra. Nem ismerik a történetüket, mégis elítélik. Pedig nem ártott senkinek, valószínűleg még magának se. Én is imádom, amikor a kislányukról vagy kisfiukról eldöntik, hogy mit fognak csinálni és mit nem. Ha ilyen könnyű lenne a gyermeknevelés... Szerintem az én szüleim is egészen máshogy gondolták. Mondták is nekem, hogy sose hitték volna, hogy az ő kis hercegnőjükből egy ilyen állat lesz. Persze az állatot nem negatív jelzőnek mondják, egyszerűen csak ez jellemző rám és az ötleteimre. Meg művészetis vagyok, ez meg is látszik rajtam.
2013. aug. 4. 19:14
 20/22 anonim ***** válasza:
11%

Megint a szülők vannak szidva...

Elmesélem, nekem a szüleim nagyon konzervatívak, hetente templombajárós, irodisták.

Ettől függetlenül mindig beszéltek velem a szexről, védekezésről, satöbbi, de azt próbálták a lelkemre kötni, hogy 16 éves koromig, komoly kapcsolatig várjak.

Alkohollal pedig 18 éves koromig.

Ehhez képest, 15 évesen, a legjobb barátommal, részegen vesztettem el a szüzességem.

Én nem bántam meg.

Tehát szerintem nagyon nem a szülőkön múlik.

16L

2013. aug. 4. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!