Lányok, nektek bejönnék? Vagy bejöhetek bárki lánynak is? :/
Engem a suliban mindig melegnek hisznek, mert, hát...nem vagyok az az ""átlagos"" fiú. Nem vagyok durva, nem vagyok síkbuta(elnézést a kivételért, de hát lássuk be, a mai világban....ez az átlagos). Többet vagyok lányokkal, mint fiúkkal, inkább velük értek szót. Nem vagyok foci-autó-fegyver-és bunyózás imádó, és nem vagyok tele sebhelyekkel és verés-véres foltokkal....a mai lányok csak erre buknak?!
A legfőbb bajuk a fiúknak, amiért annak hisznek, hogy imádok sütni-főzni(és tudok is ;) ). Szerintetek ez tényleg gáz? Van olyan lány akinek ez bejön? A kicsit "lányosabb, gyengédebb, kedvesebb" fiú?? És nem csak a kigyúrt vagyok, bunkó vagyok, páwa vagyok, energiaitalt "iszoK", menő vagyok, bújj el mert megverlek emberkék, akiknek az agyuk helyén és izom van?!
Ez egy kicsit hosszú lére eresztett nyáladzás volt, elnézést :)
Ezzel nincs baj, de azért a kocsikat légyszi szeresd meg :))
Vagy csak egy kicsit tudj meg róluk dolgokat.
Még léteznek ilyen pasik is? :)
Azt hittem már kihaltak.
ez egy kellemes meglepetés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!