Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Igaz, hogy a mostani srácoknak...

Igaz, hogy a mostani srácoknak csak "arra" kell a lány? Kort is írjatok pls

Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 16:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Igen, tehat felesleges valogatnod, johet a mail! 20/F
2013. okt. 16. 16:32
 12/24 A kérdező kommentje:
#10 köszönöm :)
2013. okt. 16. 16:34
 13/24 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy a mostani lányok ennyire buták?
2013. okt. 16. 16:39
 14/24 A kérdező kommentje:
hát látod :S
2013. okt. 16. 16:40
 15/24 anonim ***** válasza:
Felmegy bennem a pumpa ha idióta, primitív, teljesen sötét hozzászólást látok, mert semmilyen célja nincsen. Másrészt rosszul írtam, mert csak érne egy lány miatt valamit. Pontosabban csak szeretné. Nem hiszem, hogy ilyen gondolkodású példánynak bármikor is összejött volna bármi, ha meg igen, akkor minden lánytól, nőtől elnézésemet kérem a férfitársadalom nevében.
2013. okt. 16. 16:41
 16/24 anonim ***** válasza:
Megsértettél kérdező, menj a fenébe.
2013. okt. 16. 16:41
 17/24 anonim ***** válasza:

Nem igaz.

Egyébként még mindig jobb, mintha csak mosásra kellene. A szex legalább élvezetes.

2013. okt. 16. 16:46
 18/24 anonim ***** válasza:
nekem nem arra kéne. 19 F
2013. okt. 16. 16:48
 19/24 anonim ***** válasza:

Nem azért léptem vele kapcsolatba, hogy ő otthon egyedül üljön.

A sok erkölcsös magányos nő állandóan affektál, hogy így-meg-úgy. Miért jönnek ezek mindig ugyan azzal, hogy minden férfi ugyan azt akarja. Nem értem, mit siránkoznak ezen. Ha egy férfival kapcsolatot akarok, akkor természetesen nem csak beszélgetni szeretnék vele, mert arra ott van a szomszéd asszonyom, nem csak moziba akarok járni vele, mert arra megfelel a lányom, vagy a vejem. És nem csak kávézgatni akarok egy presszóban vele, mert arra alkalmas bármelyik munkatársam is.

Érti mire célzok?

Arra, hogy ha valakivel igazán kapcsolatot akarok teremteni, akkor nem sértődöm meg, ha az illető le akar velem feküdni, mert valahol mégis csak azt akarom én is. Mi ez az örökös panaszkodás, hogy a férfiaknak csak arra kell az ember. Úgy gondolom, hogy a férfi talán akar enni is, meg sétálni is, egyebet, meg beszélgetni, meg szórakozni, meg reggeltől estik az ágyban fetrengeeni. Főleg, ha már túl van az úgynevezett legszebb férfi koron, sőt még annál is idősebb. De még egy 30 éves féfi sem akar mindig az ágyban lenni. Akkor miből gondolják ezek a nők, hogy őket csak úgy lekezelik? Hogy csak ki akarják őket haszálni? Hogy máson sem jár az eszük, hogy mielőbb ágyba dugják a páciensüket?

Ha annyira érzékenyek az ilyesmire, ha annyira erkölcsösek, hát menjenek templomba, vagy üljenek otthon a fenekükön, de ne társat keressenek, főleg ne másneműt.

Kell, hogy mindenkibe legyen erkölcsi tartás, és ez a legtöbb emberben meg is van. (Mert például nem hiszem, hogy akad olyan 50 éves asszony, aki kiáll az utcára különböző pasasokat felszedni. De ha normális körülmények között megismerkedi valakivel, akkor ne legyen felháborodva, ha a partnere a tárgyra tér, még akkor se, ha úgy érzi, hoyg a férfi nagyon hamar akarja dűlőre vinni a dolgot. Hát mikor akarná? 2 hét múlva? 3 hónap múlva? Öt év múlva? Addig mit csinálnak? Kergetőznek? Nyílván nem az első fél órában szaladnak neki az ágynak, mert valóban meg kell ismerkedni, beszélgetni kell egy kicsit és tisztába kell jönni azzal, hogy szimpatikus-e az ipse, vagy kibírhatatlan, vagy közömbös-e. De ha a saját magamnak adott válasz igenlő, akkor meg kell tenni. Azért, mert magányos vagyok, társtalan vagyok, nem vagyok öreg. Ilysmiért az ember nem megy a piactérre, ha valamennyire is értékeli magát. De ha egyszer társat keres, ráadásul férfit, akkor ne botránkozzon meg, ha a férfi "Úgy" közeledik féle. Ez olyan dolog, mintha valaki a zuhogó esőben ernyő nélkül akar sétálgatni, aztán csodálkozik, hogy vizes lesz.

2013. okt. 16. 21:13
 20/24 anonim ***** válasza:
nem 16/f
2014. jan. 25. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!