Igaz, hogy a mostani srácoknak csak "arra" kell a lány? Kort is írjatok pls
Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 16:04
2/24 anonim válasza:
én inkább szerelmeskednék vele és nem használnám ki :) 18/F
3/24 anonim válasza:
Igaz, hogy minden lány "ilyen" hülye?
4/24 anonim válasza:
milyen mostani?
tudom amúgy mire gondolsz, de hogy őszinte legyek a lányok se nagyon tudnak mást nyújtani szexen kívül...
5/24 A kérdező kommentje:
sajnos túl sok srácot ismerek aki ilyen...
2013. okt. 16. 16:05
6/24 anonim válasza:
Szerintem eléggé komplikált dolog ez. Én jelenleg úgy keresek párt magamnak, akivel tartósan el tudom képzelni, ezért válogatós vagyok. Viszont igényem van szexre is, így nem térnék ki előle, ha adódna rá lehetőség.
A válaszom a kérdésedre, hogy minden normális gondolkodású fiúnak, férfinak nem csak arra kell a lány, de nem vagyunk semmi rossznak az elrontói. Ahogyan gondolom tapasztalod, összetettebb ez a dolog, hogy bármit is kijelentsünk általánosítva.
24/F
7/24 October15 válasza:
akkor legyél lezbi bakker.. idióta kérdések rulz..
9/24 anonim válasza:
még szép hogy csak arra pina nélkül nem sokat érnek 24f
10/24 anonim válasza:
Idióta f3szpörgettyű, azért ennyire lekezelően sem kéne bánni a lányokkal. Csak miattuk érsz bármit is, igaz? Honnan ez a szörnyű frusztráció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!