Megismertem a neten egy nőt, találkozgattunk is, jól megértjük egymást, de nem tudom hová tenni őt. Felfordította az egész életem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ha egy szóval kellene jellemeznem őt, akkor azt mondanám, hogy dáma. Nagyon kellemes társaság, humoros, intelligens. Ilyen téren hasonlóak vagyunk. A különbség az, hogy én egy csóró alak vagyok, ő meg... A gond (?) az életstílusával van. Nekem ez az egész nagyon idegen. A hétvégén addig piszkált, míg igent nem mondtam arra, hogy elkísérjem Párizsba szórakozni egyet. Nem is tudom, hogy hogy mondtam erre igent. Ő fizetett mindent. Mintha manipulálna és utólag döbbenek csak rá, hogy úristen, mit csinálok? Nem történt köztünk még semmi. Nem is tudom, hogy mit csináljak? Mintha behálóztak volna. Vonzódom hozzá, de nem bírok kezdeményezni, valami blokkol. Bocsi, ha kicsit zavaros de pont így érzek. 23/F.2013. okt. 15. 22:57
11/19 A kérdező kommentje:
Igen, úgy. :D
2013. okt. 15. 23:13
12/19 anonim válasza:
Mákostészta :D
Mi Az isten kéne ahhoz, hogy ilyen máker legyek :D Ne mondd, hogy használjak facebookot! :D
13/19 A kérdező kommentje:
Most ebben a pillanatban nem érzem magam mákosnak, hanem egy gyagyásnak inkább. :D Véletlen volt az egész és felfordult az életem.
2013. okt. 15. 23:24
14/19 anonim válasza:
Ha prostituálódni akarsz, akkor hajrá, jó uton vagy hozzá.
16/19 anonim válasza:
Szerintem dobd, nem neked való. Ja, és megadhatnád privátban a facebook elérhetőségét, hátha tudok segíteni.
17/19 anonim válasza:
Szegény pasik érdekesek a gazdagok számára.
18/19 NyolcOne9 válasza:
Nem kell mindent elhinni, amit az interneten olvastok.
19/19 A kérdező kommentje:
14es válaszoló, miért prostituálódnék? Van munkám.
2013. okt. 16. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!