Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vele leszek egész nap, mit...

Vele leszek egész nap, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval 19 éves fiú vagyok, 2 hónapja dolgozom.Holnaptól velem együtt egy ugyancsak 19 éves lány fog dolgozni.12 órás a munkaidő, és mivel nem vagyok egy bőbeszédű ember ezért félek hogy szégyellős és visszahúzódó kislány leszek.A csaj nagyon jól néz ki ez pedig csak mégjobban nehezíti a beszédet.+ a 12 óra rengeteg idő, ti mivel használnátok ki napjaitokat?
2013. okt. 7. 10:52
 1/10 anonim ***** válasza:
70%

most te csaj vagy....vagy pedig lány, mert ebbe kicsit belezavarodtál.

de mind1 is.

mit csinálj...semmit, viselkedj termesztésen az összes 14-25 éves csaj csak dugni akar.

2013. okt. 7. 10:55
 2/10 A kérdező kommentje:
"Szóval 19 éves fiú vagyok"
2013. okt. 7. 10:56
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
Dolgozzál, mi mást csinálnál? Azért kapod a pénzt h a lányt szórakoztasd, vagy hogy a munkád elvégezd?
2013. okt. 7. 10:58
 4/10 A kérdező kommentje:
csak akkor dolgozok ha van vásárló, az meg ritka
2013. okt. 7. 11:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

beszélgetek. Nem kell végig, hiszen dolgoztak, de 1-2 kérdés belefér és ha "mákod van" akkor a csaj beszédes.

Úgy bírom, hogy a fiataloknak ez a legnagyobb problémájuk az életben, hogy beszélgetni kell valakivel... Ráadásul egy szép lánnyal.

Majd ha egy 10 fős üzleti-cápa tanácsnál kell előadnod magad és tudod, hogy kb az egész jövőd múlik rajta, na akkor megértem, hogy izgulsz...

2013. okt. 7. 11:09
 6/10 anonim ***** válasza:
"zóval 19 éves fiú vagyok, 2 hónapja dolgozom.Holnaptól velem együtt egy ugyancsak 19 éves lány fog dolgozni.12 órás a munkaidő, és mivel nem vagyok egy bőbeszédű ember ezért félek hogy szégyellős és visszahúzódó kislány leszek." :D
2013. okt. 7. 11:09
 7/10 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg mi érdekli, mi a hobbija, mivel szeret foglalkozni, stb stb.

aztán ha van közös téma tudtok miről beszélgetni. Akár kérdezed meg milyen volt a hétvégéje.

Ennyire nincs fantáziád? Akkor nem érdemled meg, hogy a raktárban majd hátul jól leszopjon. :)

2013. okt. 7. 11:34
 8/10 A kérdező kommentje:
persze, egy első nap oké elmegy, de ott van még az a hátralévő pár száz nap
2013. okt. 7. 11:42
 9/10 anonim ***** válasza:
gondolom akkor életedben nem akarsz majd feleséget vagy gyerekeket, hogy azokkal is kellesz majd pár száz napot kommunikálni. Ennyire nem nehéz az élet mint ahogy te gondolod.
2013. okt. 7. 12:47
 10/10 A kérdező kommentje:
meglehet hogy kisebbségi komplexusom van meg nem szeretek új emberekkel beszélni.
2013. okt. 7. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!