Szerintetek ez mennyire lenne jó ötlet?
Figyelt kérdés
Van egy pasi akibe szerelmes vagyok és nagyon jó haverom a kollegája. Jó ötlet lenne a kollegájától kérdezgetni,hogy a pasinak van e valakije,vagy akar e barátnőt,vagy segíthetne nekünk egy kicsit. Nos én lépni nem merek a pasi meg bókol csak nem lép.
Szerintetek ez mennyire jó ötlet?
2013. okt. 15. 22:04
11/24 A kérdező kommentje:
Nem jártunk csak sokat találkoztunk én az elejétől kezdve szerelmes voltam belé
2013. okt. 15. 22:26
12/24 anonim válasza:
Aha. És miért nem mondtad meg az illetőnek?
13/24 A kérdező kommentje:
Mert félek ,hogy kihasznál és csak arra kellek neki vagy nemet mond ami rosszabb. Meg ott a kor is én 23 vagyok ő pedig 44 körüli lehet,de ő azt mondta,hogy nem érdekli a kor,mindig bókolt,meg dícsérte az alakom,kérdezgette hogy gondolok e rá de nem mertem neki megmondani remélem még nem késő
2013. okt. 15. 22:31
14/24 anonim válasza:
Esetleg nincs neki családja? :O
44 évesen már akár lehetne is.
15/24 A kérdező kommentje:
elvált ,egyedül lakik,csak a lányával tartja a kapcsolatot
2013. okt. 15. 22:45
16/24 anonim válasza:
Akkor itt az idő(d)! Hajráááá! :)
17/24 A kérdező kommentje:
jó de mit csináljak? amikor mellette vagyok mindig zavarba vagyok és ezt ő is észrevette.Akkor mégis miért nem lép? Szokta kérdezni mit csinàlok hétvégén direkt azt mondom h semmit megkérdem miért de mégse hív el sehova. Mit tegyek?
2013. okt. 15. 22:56
18/24 anonim válasza:
Talán van vki más az életében és egyszerre nem akar többel kavarni. Rém rendes fickó lehet ... :)
19/24 A kérdező kommentje:
nem szoktam vele látni senkit
2013. okt. 15. 23:06
20/24 anonim válasza:
Hívd el őt Te kirándulni, moziba v csak egy sétára a szabad őszi levegőn. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!