Csajok fejezzétek be ezt a mondatot?
Figyelt kérdés
Fejezzétek be ezt a mondatot úgy ahogyan ti legszívesebben hallanátok egy férfitól: "Te más vagy mint a többi lány,mert te......2013. okt. 15. 16:25
11/20 anonim válasza:
... mert haránt fekvésben volt benned a Csenge!
12/20 anonim válasza:
kedves beküldő, nem tudom mit vártál...:D
amúgy ebből a mondatból mit is kéne kihozni? szerelmi vallomást? szakítást? vagy mit?
13/20 anonim válasza:
...tris-ezni szeretek fejjel lefelé.
14/20 anonim válasza:
...számomra különleges vagy!Ezt nem tudom elmagyarázni,hogy értsd,de nem is baj.Más vagy és ez az ami annyira bejön.
15/20 anonim válasza:
...kegolyó méretűre rugdostad a heréimet.
16/20 anonim válasza:
"Te más vagy mint a többi lány,mert te...vagy az eddigi legülönlegesebb, és legtitokzatosabb, akit valaha megismertem. Veled bármiről órákig tudnék beszélgetni, olyan vagy mintha kiegészítenél engem. Tanult, és értelmes, emellett számomra te vagy a leggyönyörűbb ajándék, melyet az élettől kaphattam." :)
17/20 anonim válasza:
"...nemcsak azért szeretsz, mert kicseszettül jóképű vagyok, hanem mert kőgazdag is."
18/20 anonim válasza:
...a karaktered felhúztad 80ra,ha meglátsz mindig táncolsz nekem,és ha RAID-en vagyunk,mindig hílelsz engem" :D xD By: The Cube :D
19/20 anonim válasza:
mert te vagy az aki a vidámságot, és a mosolyt és a melegséget becsempészed az életembe.
20/20 anonim válasza:
mert veled 2 mondatnal többet tudok beszelni, es meg ertelme is van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!