Csajok fejezzétek be ezt a mondatot?
Figyelt kérdés
Fejezzétek be ezt a mondatot úgy ahogyan ti legszívesebben hallanátok egy férfitól: "Te más vagy mint a többi lány,mert te......2013. okt. 15. 16:25
2/20 anonim válasza:
Te más vagy mint a többi lány,mert te fiú vagy!
jézusom ne már .......
4/20 anonim válasza:
..mert te vagy a legrondább kőzülük" :D
6/20 anonim válasza:
"kizsaroltad belőlem, hogy vegyek neked egy luxuslakást, amit sajnos kénytelen vagyok megtenni, azon kivül havi egy millió forintot fogok küldeni neked egész életedben."
7/20 anonim válasza:
...a hagymát is hagymával eszed."
8/20 anonim válasza:
Te más vagy mint a többi lány,mert te... ha ugyan olyan lennél, mint a többi lány, akkor a többi lánynak is mind ugyan olyannak kéne lennie, akkor pedig nem tudnálak megkülönböztetni titeket.
9/20 A kérdező kommentje:
Na valami értelmeset.
2013. okt. 15. 16:38
10/20 anonim válasza:
Igaz hogy én nem lány vagyok dee most jelenleg ezt mondanám 1 lánynak mert felbsznak -.-
Te más vagy mint a többi lány,mert te.........Hazudtam!! Ugyan olyan vagy mint a többi lány!! -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!