193cm 76kg kevés?
Figyelt kérdés
sportolok,kicsit izmos is vagyok,de háj nincs rajtam és nemis jön fel,akármennyit eszek.2013. okt. 15. 12:02
11/26 A kérdező kommentje:
mit?
2013. okt. 15. 12:32
12/26 anonim válasza:
Ahhoz hogy arányos atlétikus testalkatod legyen, a 193 centihez kb 90 kilónak kellene lenned.
13/26 anonim válasza:
Dobj fel olyan képet ahol nincs benne a fejed, és akkor leszűrjük hogy milyen is azaz "atlétikus" alkatod! :)
14/26 A kérdező kommentje:
nem jó kép + ülök is,de most be kell érnetek ezzel :D
2013. okt. 15. 13:38
16/26 anonim válasza:
Azt nézném meg, hogy úgy nézel-e ki, mint az az afro pali.
De ahogy látom azért nem igazán. Ő sokkal izmosabb.
Egyébként nem tűnsz rossznak, ha a lábaid nem olyanok, mint két hurkapálca. : )
És gondolom intim méret ügyileg is jól állhatsz. :D
shop.builder.hu -n van rengeteg ötlet a hízáshoz.
Rizst kellene enned rengeteget meg hát neked szerintem mással sem kellene nagyon vigyáznod.
17/26 A kérdező kommentje:
nem olyanok.:D
nyilván nem vagyok olyan kidolgozott,mint egy NBA játékos...
2013. okt. 15. 14:26
18/26 A kérdező kommentje:
és az intim méretem is ja,elég jó :DDDD
2013. okt. 15. 14:26
19/26 anonim válasza:
ha nyilván nem vagy olyan akkor minek hasonlitod magad össze vele (NBA-sel) ? , egyáltalán nem vagy izmos, szélesvállu meg ahogy itt előadod magad... te Ectomorph alkat vagy .. google-d le és megtudod mi az ,kondisok tudják , és mit sporolsz ?, miota ? nem látszik semmi h sportolnál.. ha csak futsz vagy esetleg NBA-el akkor ne várd h hizni fogsz
20/26 A kérdező kommentje:
ezaz,toltsd ki rajtam a duhodet.mutass te is kepet,aztan szold le a masikat,hogy nem latszik semmi...
2013. okt. 15. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!