Cunciii kérdése:
Neten ismertem meg egy fiút és nagyon akart találkozni meg minden, erre találka után bevalotta h más lányokkal is találkozik, mit tegyek?
Figyelt kérdés
csak nekem mondta el h másokkal is találkozik...2013. okt. 15. 11:31
11/14 anonim válasza:
hülyeség, nekem is van a netről vagy 3-4 nő most aki lehetőség, de közülük igazából egy van aki igazán érdekel, és természetesen vele fogok találkozni először, és ha összejön, akkor a többi felejtős, mert én is komoly kapcsolatot akarok. De ha ő nem jön össze valami miatt, még ott vannak a szamarak a ló helyett.
12/14 anonim válasza:
Szerintem te látod rosszul a dolgokat!!! Teljesen normális, ha valaki több emberrel is találkozik!! Mi ebben a rossz? Neked az lenne a feladatod, hogy meghódítsd, ha akarod. Amíg nem ígértek egymásnak semmit, nem kezdtek élőben romantikázni, addig "ér" mással talizni. Ha komolyabb dolgok történnek, akkor nem "stílszerű".
14/14 A kérdező kommentje:
hááát nekem nehezen megy a hódítás, amúgy valamelyik válaszoló valamit félreértett mivel taliztunk már.
2013. okt. 23. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!