Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miben más az, ha lány akar...

Miben más az, ha lány akar ismerkedni, mintha fiú?

Figyelt kérdés

Ha lány akar itt ismerkedni/beszélgetni, mindenki a kegyeit keresi, és ha a kérdező válaszolgat is, jó eséllyel nagyon sok válasz fog érkezni a kérdéshez.

Ha fiú teszi, illetve tenné ugyanezt, akkor a gyakoris nagyközönség rögtön megpróbál belekötni a kérdés minden elemébe, és addig inzultálják a kérdezőt, amíg le nem járatják a kevés itteni lány előtt, vagy el nem megy a kedve az egésztől.

Gyakori érv szokott lenni, hogy ez itt nem társkereső. Ha nem az, akkor a lányoknak sem az. Ha nekik igen, akkor viszont a fiúknak is.

2013. okt. 14. 17:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mert a sok kangörcsöt kapott kan, kapva kap a kanokra éhes csajokra.
2013. okt. 14. 17:38
 2/11 anonim ***** válasza:
A ribiket mindenhol kedvelik ők a békefenntartók.
2013. okt. 14. 17:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez így van , ahogy írod , de ha jobban szétnézel az egész mai világunk ilyen , hajtunk a csajok után , akik meg válogatnak köztünk , ha le**nánk őket , akkor másképp lenne , hát lehet választani kb..
2013. okt. 14. 17:39
 4/11 anonim ***** válasza:

Mert fiúk harapnak a lerágott csontra is...

A nők meg várják a sült galambot...

És én azt mondom: ez a gyk Én nem társ- és szexpartner keresőnek használom. Így nem is érdekel, a téma és a kérdés, bár belekötni sem szoktam.

De az ismerkedés kérdésben főleg a fiúk motiváltak, így ha egy fiú ír ki, akkor menni fog az osztás.

2013. okt. 14. 17:40
 5/11 anonim ***** válasza:

Csak a saját tapasztalatom írnám le:

Itt gyakorin röpködnek az ismerkedős privik, kb bármikor lehetne találni valakit. Élőben is elég gyakran szólítanak le, ismerősi körben is és mégis egyedül vagyok hosszabb ideje. Baromira nem számít hány emberrel ismerkedhetsz, hogy van lehetőség, ha nincs olyan köztük, akire szükséged van.

Én speciel tudom milyen pasira van szükségem külsőre és belsőre is és nem fogok összejönni olyannal, aki nem ilyen. Feleslegesnek tartom. Nem szeretem az egymás tönkretételébe torkolló párkapcsolatokat.

Összegezve, ha viszonylag jól néz ki egy nő, akkor nagyon könnyen ismerkedhet, HA jóformán bárki jó neki.

Másik téma: pl. próbálok itt valami építő jellegű választ adni egy tipikus nyafogós miért nem találok nőt, minden nő szemét kérdéshez... jön a privi, hogy milyen jó a hozzáállásom stb... ismerkedjünk...

Kizárt... nem ítélek el senkit, mint embert, én is voltam gödörben de nem tudnék felnézni egy olyan férfira, aki folyton nyüszög, önsajnál, öngyilkos gondolatai vannak mert még/épp nincs barátnője.

Amúgy ismerkednék ezen az oldalon, ha valaki meg tudna fogni, de eddig itt még nem találtam ilyen embert.

23l

2013. okt. 14. 17:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Mert a lányok bármilyen fiút megkaphatnak, míg a fiúk nem kaphatnak meg minden lányt.
2013. okt. 14. 18:02
 7/11 anonim ***** válasza:
A 3as válaszolonak van igaza. Nem kellene annyira teperni értuk es máris nem lennének annyira elszállva maguktol. Abban meg az 5ösnek is részben igaza van, hogy nincs értelme olyannal összejönni aki nem talál hozzánk, mondjuk az más kérdés, hogy első benyomásra le lehete ezeket a következtetéseket vonni (ezért nem tartom jónak a módszereit). Aztán meg lehetne ezt tovább is részletezni...
2013. okt. 14. 18:05
 8/11 anonim ***** válasza:

# 5nek

Én speciel tudom milyen pasira van szükségem külsőre és belsőre is és nem fogok összejönni olyannal, aki nem ilyen.

Ez viszont egy másik nagy hülyeség, hogy honnan tudod milyen kell neked külsőre (az még oké, hogy belsőre bár sokan még azt sem tudják). Most én is mondhatnám, hogy a nagymellű szőke bombázókra bukok, de lehet, jön egy barna hajú kisebb mellű amelyikkel jobban kijövök. Ezt is a sok viva meg amcsi film taplálta az agyatokba.

2013. okt. 14. 18:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves 8-as! A hozzászólásodból annyit már leszűrtem, hogy mi biztos nem illenénk össze! :D

(5)

2013. okt. 14. 18:44
 10/11 anonim ***** válasza:

# 9

Pffff egy szóval nem mondtam, hogy közünk kellene egymáshoz legyen. Látod ez a baj, mind azt hiszitek, hogy olyan ellenálhatatlanok vagytok és mindenki csak titeket akar... Eszem megáll, nem te vagy a világ közepe... Amúgy meg elég gáz, hogy nem tudsz felfogni egy érvelést és arra értelmesen válaszolni. Én is sokmindent leszűrtem;)

2013. okt. 14. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!