Szerintetek gáz ha csókolózás közben tiszta nedves lett a cicanadrágom és a fiú is észrevette? Ti mit gondolnátok ilyenkor?
Figyelt kérdés
volt egy kis ölelkezős,vadul smárolós estém és olyan lettem mint aki bepisilt...nagyon gáz!Meg attól tartok hogy most elszáll magától emiatt... 19 L2013. okt. 13. 22:46
11/22 Sir Sarcasm válasza:
Az mán lol :D
Hát nem bántásnak fogja venni, de ezt te is tudod. Legközelebb húzz mackót :D
12/22 anonim válasza:
Ezután tényleg nehéz lesz megjátszanod a szűzkislányt, aki még csak nem is gondol ilyenekre.
13/22 anonim válasza:
Ha 1 normális,megértő embert ismertél meg benne,akkor no problem:) Sztem ez nem szégyen tárgya! Ha visszahallod,ha elfecsegte,akkor gáz a gyerek!!!
15/22 anonim válasza:
Én azt gondolnám, hogy valami rohadt jól csinálok. :D
Gáznak épp nem nevezném, de tény, hogy jó eséllyel ez meg fogja dobni a srác egóját. :D
16/22 anonim válasza:
Szobatisztaságra téged se neveltek meg , úgy látom.
17/22 anonim válasza:
Ez zseniális. :) Nem feltétlen baj, ha egy fiú visszaigazolást nyer arról, hogy bejössz neki vagy valamit jól csinál. Mér kell szerencsétlenekben azt erősíteni, hogy szarok?:D Hagy örüljön magának, ha már neked is örömet szerzett. ;)
18/22 anonim válasza:
Utolsó vagyok; ha esetleg nem komoly a dolog azzal a gyerekkel, akkor szívesen megismernélek. Vagyis az fb-d ha belinkelnéd nekem priviben, azt megköszönném. :)
22/F
19/22 anonim válasza:
Nekem nagyon imponálna, és egyértelműen arra gondolnék, hogy itt többre vágysz csókolózásnál. Csodálom, hogy nem nyúlt utána kapásból a bugyidba, ezt mindenképp meg kellett volna lépnie, ha már csókolóztatok... Aztán a következő lépést, amíg nem mondod, hogy ezt most még ne, bár, nem hiszem, hogy mondtál volna ilyet. :P
20/22 anonim válasza:
Sose értettem az ilyen kérdéseket. Miért lenne gáz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!