Mit csináljak? Egyáltalán, mi van most?
Szóval az a helyzet, hogy szerdán voltam bulizni, és enyhén illuminált állapotban csókolóztam egy sráccal.(nem ismerem, tudom, hogy elég gáz a sztori). A teljes nevemet nem tudta (csak a keresztnevemet), de tegnap megtalált facebookon és bejelölt. Én természetesen visszajelöltem, és vártam egész nap, hogy fent legyen...éjjel 1 körül láttam, hogy online, de nem írt. Ráírjak én? Vagy ne? (Nem vagyok "jártas" a fiúk terén, szóval fogalmam sincs arról, hogy most mi van, miért jelölt be, mit kellene csinálnom).
Egyébként a srácról azt mondják, hogy normális, nem az a szoknyapecér, stb; 1 évvel idősebb nálam, és ő is részeg volt-sokkal jobban, mint én.
16L
"Nem vagyok "jártas" a fiúk terén"
Ezt úgy mondod kisanyám, hogy 16 évesen merevrészeges smárolsz egy vadidegen sráccal?
Szerintem bújjál el. Én csak ennyit mondok. Sajnos beletartozol a mai fiatal lányok nagy átlagába. Nekem 16-17 évesen nem azon járt az eszem, hogy hány csajt kapok le, vagy döntök meg csatakrészegen egy házibulin. És szerintem a korombeliek többségének sem. Ez csak ma ilyen népbetegség, hogy a 14-17 éves csajok házibulikban élik ki a túlfűtöttségüket, és olyan srácokkal smárolnak, vagy rosszabb esetben dugnak, akiknek még a nevét se tudják. Ezt most nem neked tanácsolom, hanem a srácnak, ha ezt látná:
DOBD A CSAJT!
Én is voltam visszahúzódó, de inkább legyőztem a gátlásokat, minthogy alkohol öntsek magamba, hogy ez sikerüljön.
Ha józanul közeledtél volna hozzá, akkor lehet jobb benyomása lenne rólad. De csak próbálkozz, abba nem halhatsz bele.
Azok után hogy 16 éves létedre lerészegedsz és vadidegenekkel smárolsz még ezen görcsölsz?
Hát meg is érdemeled.Egyszer csak rájössz hogy az árokparton sose megfelelő a klíma.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!