Mit csináljak? Egyáltalán, mi van most?
Szóval az a helyzet, hogy szerdán voltam bulizni, és enyhén illuminált állapotban csókolóztam egy sráccal.(nem ismerem, tudom, hogy elég gáz a sztori). A teljes nevemet nem tudta (csak a keresztnevemet), de tegnap megtalált facebookon és bejelölt. Én természetesen visszajelöltem, és vártam egész nap, hogy fent legyen...éjjel 1 körül láttam, hogy online, de nem írt. Ráírjak én? Vagy ne? (Nem vagyok "jártas" a fiúk terén, szóval fogalmam sincs arról, hogy most mi van, miért jelölt be, mit kellene csinálnom).
Egyébként a srácról azt mondják, hogy normális, nem az a szoknyapecér, stb; 1 évvel idősebb nálam, és ő is részeg volt-sokkal jobban, mint én.
16L
Üzenem minden okoskodó kommentelőnek , hogy okoskodni mindenki tud . Mindenki hozzá tud szólni ilyen okoskodó dumákat . Mondta a lány hogy már megbánta hogy részeg , és nem büszke rá . Akkor minek nyaggatjátok még mindig ?
Ha nem tanácsot adtok akkor ne is szóljatok hozzá . (Bocsánat , ez sem tanács , de már idegesített a sok rossz indulatú komment )
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!