Magány, barátnő hiány?
Én nekem mikor lesz már barátnőm??? 19 éves vagyok szűz. Csendes típus vagyok visszahúzódóbb. Barna szem, barna felzselézet(nem páva ecsetfej) 186cm magas, jelenleg kondizok is hogy erősebb legyek meg valami izom formát összehozzak :/
Sose mernék kezdeményezni, voltak akik csúfoltak is régebben, nem is csókolóztam még
azért nincs barátnőd, mert nem fogadod el magad. csendes vagy és kész. ez van. ez ellen csak minimálisan tudsz tenni.
én neten ismertem meg a párom, hasonló okok miatt (szégyenlősség, visszahúzódás stb.) és már egy éve együtt vagyunk. járj el többet a haverokkal, hátha majd az ő társaságukban nyitottabb leszel. ne rögtön a legmenőbb csajhoz menj oda, hanem ahhoz, akiről messze látod, h nem a legharsányabb, bunkóbb személy, aki még alább tenné az "egódat". nyugi, egyik lány sem harap, és egyébként sem vagy lekésve még semmiről, hiába érzed így!! 18L
" Mindenképpen valami sikerélményre van szükséged,"
na ez, meg amit 18\l mondott is jó. Olyan vagy amilyen, nem kell feltétlen a középpontban lenni, ha nem vagy olyan.
a csúfolás az meg más, mindenképp kellemetlen akármennyire volt durva,, de majd megtalálod az utad, a lényeg hogy,, igazából amit már írtak.
És legalább nem valami hülye kérdést írtál ki amiben feleslegesen hablatyol x össze hülyeségeket, igazából full fölöslegesen, mert a kérdés lényege kb ez amit leírtál, csak ***** okosnak akar látszani, vagy szimplán hülye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!