Focizás közbe az egy fiú véletlen a bokámba rúgott, és nem tudok ráállni, ma hozott nekem süti meg pénteken hazakísért a suliból. Szerintetek ez jelent valamit vagy csak bűntudata van? 13/L
#5 szerintem egy 8:1-et a lányok is simán össze tudtak volna hozni ;)
amúgy meg lányként nem tudom kinézni egy fiúból, hogy bűntudatból sütit visz. a hazakísérős dolog még oké. de a fiúk megmondták a tutit, szóval gondolom akkor jobban teszed ha nekik hiszel. én meg ha megkívánnék egy kis sütit, beállok majd focizni :)
Ez a kérdés visszaadta a hitemet az emberekben :)
Amúgy anyuci befolyását én sem zárnám ki, de ha a srác maga sütötte a sütit, akkor nem valószínű.
mhmm, igaza van akárki lánynak, sütit én se csinálnák csak úgy. Ami azt illeti, most is akarok sütit csinálni, rögtön kérdezték csaj?? és nem, de igen, arról szól hogy akiknek csinálom azokat szeretem, számítanak, stb.
csak úgy büntudatból nem csinálna, amitől még nem lesz szerelmes, de valamennyire biztos érdekled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!