Fiúk, van jelentősége, ha egy ismeretlen lánnyal olyan beszélgetést kezdtek, mint a lenti példában?
Figyelt kérdés
Szóval ma délután a barátnőimmel beültünk egy helyre. A szomszéd asztalnál fiúk ültek, az egyikük akkor jött ki a férfi mellékhelyiségből, amikor én kimentem a nőire. Kicsit szorult az ajtó és akkor mondta mosolyogva, hogy "egy kicsit nehéz kinyitni", én mondtam, hogy "igen, észrevettem", erre válaszolt, hogy ha kell segítség szóljak, de nem kellett, mert annyira azért nem volt nehéz kinyitni.2013. okt. 13. 19:20
2/6 anonim válasza:
Szerintem bejöttél neki. Legalább is én nem segítek csúnya lányoknak :D
4/6 A kérdező kommentje:
A sztoriban nem az ajtó a lényeg, amúgy sem fogom beolajozni, meg hasonlók, mivel nem az én dolgom, hanem a tulajé.
De általánosságban is érdekelne, hogy idegen lányokhoz mikor szóltok egyeltalán, ha már sokan nem tudnak attól az ajtótól elvonatkoztatni.
2013. okt. 13. 19:25
5/6 anonim válasza:
Semmi lényeges, ilyen szituációban én is mosolygok, vagy megjegyzést fűzök, teljesen mindegy, hogy öreg mama, pocakos szőrös férfi, vagy egy kellemes kinézetű hölgy az illető. Ne láss bele túl sokat :)
6/6 anonim válasza:
Én nem tulajdonítanék ennek nagy jelentőséget. Ha a barátnőid körében beszélgetésre invitálna, arra igen. Itt szerintem csak jófej akart lenni.
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!