Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy tudhatom, hogy tetszek-e...

Hogy tudhatom, hogy tetszek-e neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel régen sokat beszéltem meg minden, de akkor még nem érdekelt és nem válaszoltam egyik üzenetére és ott hagytuk abba a "barátságot" ha ezt annak lehet mondani. Most a mi napokban újra rá írtam, hogy mi újság stb. elbeszélgettünk, aztán másnap, pedig megírtam neki, h. szerintem gyönyörű és nagyon tetszik, nos erre a válasza az volt, hogy nem is szép.. stb, tudjátok a szokásos női hülyeség. Aztán direkt leléptem és hanyagoltam, este meg rám írt, akkor is róla volt szó, hogy tetszik, meg h találkozhatnánk, amiben ő benne lenne.

Ma meg írtam neki egy nagyon jó szerelmes verset és azt mondta, hogy de aranyos vagyok, meg hogy de jó lett. Na de ő egyszer sem mondta/jelentette ki mit érez, igaz, hogy már vagy 1,5éve nem találkoztunk, de elvileg pénteken találkozunk. Én 15/2F ő meg 14, igen egyértelmű, hogy pénteken minden eldől/kiderül, de vmi ötlet a randira, mit csináljunk sétáláson kívül stb? Előre is köszönöm!

2013. okt. 13. 18:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Kezdeményezel.
2013. okt. 13. 18:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Fontos, hogy ne hozd fel a múltat...a többi meg alakul magától :) Légy önmagad!
2013. okt. 13. 18:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Mármint úgy érted, hogy a randin nyomuljak rá rendesen, csók?
2013. okt. 13. 18:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, persze hogy magamat adom, ez alap:), köszönöm válaszaitokat! még azt kérdezném, hogy szerintetek osztálytársaim, haverok kinevetnének?mert a csaj 8-as én meg 10-es, de nekik már 2évvel fiatalabb... mondjuk szerintem ennyi "össze nem jött csaj" után örülnének ők is, hogy végre van valaki..
2013. okt. 13. 18:52
 5/9 Emberek ***** válasza:

"még azt kérdezném, hogy szerintetek osztálytársaim, haverok kinevetnének?mert a csaj 8-as én meg 10-es, de nekik már 2évvel fiatalabb..."

Magánügy! Hogy ki mit szól hozzá, az mit érdekel téged? Te vagy vele, és nem más.

Egyébként meg pénteken megtudod mi is a szitu.

2013. okt. 13. 19:03
 6/9 anonim válasza:
Egy lány már egy sima virágnak is örül.Egy lány sokkal jobban örül egy homlokon puszilásnak mint egy csóknak legalábbis ha velem ilyesmi történe én sokkal jobban örülnék ezeknek a dolgoknak.
2013. okt. 15. 17:28
 7/9 A kérdező kommentje:

az a bajom, hogy a barátnője is ott lesz... szóval lehet a csaj csak játszik velem, vagy nem vesz komolyan

de az, hogy rám ír nem ezt sugallja

2013. okt. 16. 17:52
 8/9 anonim válasza:

Nem a kor számít. Az a lényeg hogy szeresétek egymást. Én és az élettásem között 5 év van. Nagy kaland de mi boldogok vagyunk és bem foglalkozunk más emberek véleményével. Nálatok is az a lényeg ha te azal a láyal vagy boldog akkor meg ne foglalkoz senki véleményével.

Remélem hogy tudtam neked segíteni.

2013. okt. 17. 22:44
 9/9 A kérdező kommentje:

végül meggondoltam magam, rájöttem, h. nem azokat az értékeket képviseli amit én keresek...

most pl. gondolok én arra, hogy cigizik

2013. okt. 18. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!