Hogy tudhatom, hogy tetszek-e neki?
Van egy lány, akivel régen sokat beszéltem meg minden, de akkor még nem érdekelt és nem válaszoltam egyik üzenetére és ott hagytuk abba a "barátságot" ha ezt annak lehet mondani. Most a mi napokban újra rá írtam, hogy mi újság stb. elbeszélgettünk, aztán másnap, pedig megírtam neki, h. szerintem gyönyörű és nagyon tetszik, nos erre a válasza az volt, hogy nem is szép.. stb, tudjátok a szokásos női hülyeség. Aztán direkt leléptem és hanyagoltam, este meg rám írt, akkor is róla volt szó, hogy tetszik, meg h találkozhatnánk, amiben ő benne lenne.
Ma meg írtam neki egy nagyon jó szerelmes verset és azt mondta, hogy de aranyos vagyok, meg hogy de jó lett. Na de ő egyszer sem mondta/jelentette ki mit érez, igaz, hogy már vagy 1,5éve nem találkoztunk, de elvileg pénteken találkozunk. Én 15/2F ő meg 14, igen egyértelmű, hogy pénteken minden eldől/kiderül, de vmi ötlet a randira, mit csináljunk sétáláson kívül stb? Előre is köszönöm!
"még azt kérdezném, hogy szerintetek osztálytársaim, haverok kinevetnének?mert a csaj 8-as én meg 10-es, de nekik már 2évvel fiatalabb..."
Magánügy! Hogy ki mit szól hozzá, az mit érdekel téged? Te vagy vele, és nem más.
Egyébként meg pénteken megtudod mi is a szitu.
az a bajom, hogy a barátnője is ott lesz... szóval lehet a csaj csak játszik velem, vagy nem vesz komolyan
de az, hogy rám ír nem ezt sugallja
Nem a kor számít. Az a lényeg hogy szeresétek egymást. Én és az élettásem között 5 év van. Nagy kaland de mi boldogok vagyunk és bem foglalkozunk más emberek véleményével. Nálatok is az a lényeg ha te azal a láyal vagy boldog akkor meg ne foglalkoz senki véleményével.
Remélem hogy tudtam neked segíteni.
végül meggondoltam magam, rájöttem, h. nem azokat az értékeket képviseli amit én keresek...
most pl. gondolok én arra, hogy cigizik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!