Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Itt GYK-n kb egy hete elkezdte...

Itt GYK-n kb egy hete elkezdtem beszélgetni egy sráccal, és úgy érzem belezúgtam. Lehet hogy csak az érzéseim játszanak velem?

Figyelt kérdés
a beszélgetéseink alapján nagyon egy hullámhosszon vagyunk, és stílusilag is olyan mint egy normális pasi, aki nem átverni akar, még nem látunk egymásról fotoó és csak itt dumáltunk, de nagyon jófejnek találom...Lehet hogy ez csak az "ismeretlenség" miatt van? ahogy eddig megismertem, olyan mint amilyen fiúra vágyom... Jó ez így? amúgy rendesen meg akarom ismerni, legalább barátként...

2013. okt. 13. 15:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

*csalódhatsz

*adj

2013. okt. 13. 16:07
 22/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, a beszélgetés kezdetét most így nem tudom és sajnos kitöröltem az üzenetét, de eddig értelmes srácnak tűnik, persze mindig másról beszélünk és eddig nagyon egy húron pendülünk, persze nem rögtön a nagy szerelmet keresem benne...
2013. okt. 13. 16:08
 23/28 anonim ***** válasza:
56 %-os, ne okoskodj, azt sem tudod, miről beszélek.
2013. okt. 13. 16:11
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Ezekkel a felhasználókkal vigyázz:

boss225

Viktor66665

egysracbp

laca78

még sorolhatnám, de lényegében ennyi.

2013. okt. 13. 16:12
 25/28 anonim ***** válasza:

Velük beszéltem és én is azt állítom,hogy velük vigyázz.:D

2013. okt. 13. 16:15
 26/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a laca 78-al már én is beszéltem...
2013. okt. 13. 16:16
 27/28 anonim ***** válasza:
Itt is hasonló a helyzet, habár egy kicsit régebb óta beszélgetünk. Nem tudom pontosan meg mondani, hogy mit érzek, de egy biztos a napom fénypontja mikor látom, hogy írt. :)
2013. okt. 14. 01:18
 28/28 anonim ***** válasza:
figyi én másfél hónapnyi gyik-es levelezés után (fotócsere már második héten volt telefonszámcsere a vége felé de egyszer se hívtuk fel egymást amíg nem találkoztunk) láttam először élőben a párom :) és azért nem mondanám h 1 hét után kiismertük egymást... beszélgess vele sokat és ne add magad át/oda elsőre... mi pl első tali után még 1 hónapon át beszélgettünk/ismerkedtünk és csak eztán jöttünk össze... ha egy hete beszéltek és már becézgetitek egymást az kicsit érdekes :D v legalább is nagyon gyors... bár mindenki másképp csinálja :P csak nehogy orra ess mikor találkozol vele... tudod a bizalomhoz nem csak szimpátia hanem idő is kell - hirtelen fellángolásra és örömre sose alapozz DE az már nem rossz jel ha ez megvan benned :) óvatosan
2013. okt. 14. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!