Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Itt GYK-n kb egy hete elkezdte...

Itt GYK-n kb egy hete elkezdtem beszélgetni egy sráccal, és úgy érzem belezúgtam. Lehet hogy csak az érzéseim játszanak velem?

Figyelt kérdés
a beszélgetéseink alapján nagyon egy hullámhosszon vagyunk, és stílusilag is olyan mint egy normális pasi, aki nem átverni akar, még nem látunk egymásról fotoó és csak itt dumáltunk, de nagyon jófejnek találom...Lehet hogy ez csak az "ismeretlenség" miatt van? ahogy eddig megismertem, olyan mint amilyen fiúra vágyom... Jó ez így? amúgy rendesen meg akarom ismerni, legalább barátként...

2013. okt. 13. 15:55
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

1/ igen drága rád gondoltam :)

viccet félretéve, óvatosnak óvatos vagyok, mert egy barátommal már majdnem történt netes ismerkedéssel baj...

Mivel kicsit érthetetlenül tettem fel a kérdést: Van értelme így ismeretlenül ismerkedni, mert ugye látatlanban bárki bármit mondhat magáról..de eddig hasonló az érdeklődés- és ízlésvilágunk, persze nem azt mondom, hogy ez az 1 hét alatt már teljesen kiismertem...

2013. okt. 13. 16:03
 12/28 A kérdező kommentje:
nevet személyiségi okokból nem adok meg, én 16 ő 18
2013. okt. 13. 16:03
 13/28 anonim ***** válasza:

Jajj már!

Hány éves vagy 12?

Nem veszíthetsz semmit.

Megpróbálod aztán vagy jól sül el vagy rosszul. Ez neten mniden embernél így van.

2013. okt. 13. 16:04
 14/28 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül.

Van akik már hamar megérzik,hogy "nekem ő kell" :)

15/28 anonim ***** válasza:

Hat sok dologtol fugg. azt megkerdezhetem, hogy kezdodott a beszelgetes, milyen kerdesbol jott?

en egyszer ismerkedtem itt sraccal, ha gondolod leirom privatban

20l

16/28 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, ha boss255-nek hívják akkor óvatosan. :D
2013. okt. 13. 16:05
 17/28 anonim ***** válasza:
Nem veszítesz semmit.:)
 18/28 anonim ***** válasza:

Ő 18?

Hehe,a legjobb korosztály :D

19/28 anonim ***** válasza:
89%
Figyelj, én már megégettem itt magam, de szerintem mindenki ! Ezt az életben sem tudod kiszűrni, ott is csalódhat. Sok beszélgetés, skype, cam, ahogy írta már valaki, szóval óvatos és ügyesen, de NE zárkózz el előle ! Lehet hogy valóban egy rendes srác, akivel jól kijöttök ! Adja neki esélyt !
 20/28 anonim ***** válasza:
19-es valóban megégette már magát itt! nem figyelt eléggé.
2013. okt. 13. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!