Milyennek gondolnátok őt?
Figyelt kérdés
C:\Users\user\Pictures\én\029.jpg
C:\Users\user\Pictures\én\041.jpg
C:\Users\user\Pictures\én\036.jpg
C:\Users\user\Pictures\én\052.jpg
C:\Users\user\Pictures\én\704.jpg
C:\Users\user\Pictures\én\IMG_20130701_110928.jpg
2013. okt. 13. 13:22
31/48 anonim válasza:
Külső alapján pedig nem lehet belső tulajdonságokra asszociálni. Illetve lehet, csak ostoba és hiábavaló próbálkozás. Úgy sem működik.
32/48 anonim válasza:
szerintem nincs veled gond. nem vagy kiugróan szép, de nem is vagy csúnya. "rendben van" kategória.
kiülső alapján meg olyan átlagosnak mondanálak. nem nézel ki idióta cafkának, ez egy jóó pont
33/48 A kérdező kommentje:
értem.... (számonra ez elég szomorú, ugyanis több lett a negatív, mint a pozitív válasz)
2013. okt. 13. 13:46
34/48 anonim válasza:
Fiatalnak... :D de alapvetően szép nő lehet majd egyszer belőle, ha nem rontja el a társadalom...
35/48 A kérdező kommentje:
miért hány évesnek gondolnátok?
2013. okt. 13. 13:49
36/48 anonim válasza:
20-nál többnek nem igazán. De ami nekem kifejezett előny, hogy nem fagy kikenve-fenve. Utálom a sminket. Jól vagy ahogy vagy, szerintem. Csak legközelebb természetes fénynél fényképezd magad. A legalsó pl jó, csak nincs elforgatva. :)
37/48 anonim válasza:
Én 16-ra tippelnék és osztom a korábbiak véleményét:
Átlagos, visszafogott, hétköznapi csajszi vagy.
38/48 anonim válasza:
A legalsó előttire gondoltam. Bár a legalsó se rossz.
39/48 A kérdező kommentje:
talált, 16 vagyok :)
2013. okt. 13. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!