Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha ezt válaszoltam volna, ti...

Ha ezt válaszoltam volna, ti mit gondolnátok?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy leveleztem egy sráccal,és mondta hogy elvesz feleségül,ha ezt meg tudom csinálni...erre én azt akartam neki írni hogy szex házasság nélkül is lehet ;)

de nem mertem leírni,így mást írtam.Ti mit gondoltatok vlna ha ilyen választ kapnátok?

egyébként nem terveztem hogy le is fekszem vele,hisz csak ismerkedünk.de szerintem jól hangzott volna XD

2013. okt. 8. 19:23
 1/5 PureNameless ***** válasza:
100%
Azt hogy könnyűvérű vagy.
2013. okt. 8. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Viszket már? :D
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudod, hogy ha lecsót csinálok sok vagy kevés vizet kell-e tegyek a lábosba, vagy egyáltalán kell alá víz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az attól is függ hogy hány éves vagy. Ha elég idős vagy már a szexhez, miért ne írhatnád ezt neki? Én szeretem az őszinte lányokat/nőket akik fel merik vállalni hogy ők is akarják a szexet. Aki nem ilyen, az nálam nem is jöhet szóba, lehet ez a pasi is ilyen.
2013. okt. 8. 19:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól függ mi volt a mondata másik fele.
2013. okt. 8. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!