Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek osszejohetunk a...

Szerintetek osszejohetunk a sraccal?

Figyelt kérdés

hosszu tortenet.

nyaron megismertem egy sracot /x/..akkor meg volt baratnoje..ilyen se veled se nelkuled kapcsolat..volt h buli utan nala aludtam es mellem fekudt az agyba..nem fekudtunk le..csak egymas mellett aludtunk..nyar vegen meg megcsokolt..es akkor meg volt baratnoje..utana beszeltem fele es azt mondta elni szeretne..kerdeztem tole miert van akkor baratnoje? mert szereti de nem akarja magat elkotelezni.. sokszor mondta azt h neha azt kivanja barcsak ne lenne baratnoje..meg hogy bar egyszerubb lenne..en meg egyre jobban megszerettem..es azota mar smaroltunk egyser ketszer..es volt h a haverja mellett akart velem lefekudni en meg mondtam neki hogy nem..es volt hogy probaltam elkerulni..nem beszelni vele h kiszeressek belole..de nem ment es probaltam massal randizni de az se ment. most meg szakitott a bnojevel..aztan kiment kulfoldre es azt mondta ha hazajon akkor mindent megbeszelunk, tisztazunk..felhivott tegnap is, sms-t kuldott

facebookon kitettem egy idezetet ami teljesen egyertelmu hogy rolunk szol..es azt is belajkolta..meg lattam hogy megosztott egy kepet ami ala az volt irva: az erzes amikor mindketten szeretitek egymast de nem meritek elmondani egymasnak..vagy valami ilyesmi..tudom hogy a facebooknak nincs sok ertelme meg jelentosege..de nekem ez is egy jel..szerintetek?

o egy nocsabasz volt..lehet meg tudtam valtoztatni a nezetet? es megkomolyitani?

nagyon remenykedek..mert soha nem ereztem meg ilyet..amikor meglattam azt ereztem koztunk lesz egyszer valami..es sokaig egyutt leszunk..szerintetek? ereztetek mar ilyet? szerintetek osszejohet?

2013. okt. 13. 13:00
 1/3 Sir Sarcasm ***** válasza:

Hosszú történet? Akkor az Egri csillagok micsoda?

Halálra van ítélve az egész, felejtsd el.

2013. okt. 13. 13:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted ha veled kavart, amikor volt barátnője, akkor majd éppen pont miattad lesz a hűség mintaképe?!

Gondolkozz...

2013. okt. 13. 13:12
 3/3 anonim válasza:
felejtős... nem rossz szándékból de ne dőlj be az ilyeneknek tapasztalat!:) 17/L
2013. okt. 16. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!