Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Te ismerkednél ilyen sráccal?

Te ismerkednél ilyen sráccal?

Figyelt kérdés
Csendes, de vicces, mackos testalkatu, pimasz srac, aki nagyon ritkan hazudik, es romantikus szellemu. Igen ez en vagyok, de ismerkedeshez mindig batortalan voltam, pedig nem felek beszelgetni akar idegenekkel is! Mivel segithetek az onbizalmamon? 18-f

2013. okt. 11. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. okt. 11. 15:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. okt. 11. 15:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, de megindoklom, miért. Nem szeretem a csendes, bátortalan embereket. Szenvednének mellettem.
2013. okt. 11. 15:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Addig vagyok csendes, amig nem beszelgetek. Szoval nem jatszom meg az agyam, es nem probalom masok figyelmet felkelteni a hangoskodasommal. Ha megvan a kozos tema, akkor enis sokat beszelek, nevetek. Megcsak ismerkedni vagyok batortalan, de azt okosan orvosolom.
2013. okt. 11. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!