Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszik a lányoknak, ha egy...

Tetszik a lányoknak, ha egy fiú magas?

Figyelt kérdés
190+cm

2013. okt. 13. 09:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
ezzel azt akartam mondani,hogy mivel nagyon ritka 180-185 cm-nel magasabb lany,kb 95%-uk 160-175 cm magas és ök is a velük egymagas vagy csak kicsit magasabb fiúkkal járnak,pedig elég sok fiatal magas fiú van.
2013. okt. 13. 14:30
 12/19 anonim ***** válasza:
mivel magas vagyok, nekem tetszik, de emellett még nagyon sokminden fontos..:)
2013. okt. 14. 22:10
 13/19 A kérdező kommentje:
na és mi fontos még,te kis nagyigényû?
2013. okt. 14. 22:11
 14/19 anonim válasza:

Ha ez lenne a legmérvadóbb a lányok szemében, akkor el lehetne azon gondolkozni, hogy mit is szeretnének igazán... A társadalom bélyegzi meg az embert efféle kétségekkel:

magas vagy alacsony; sovány vagy kövér; rózsaszín = b*zi (holott a természetben is előforduló szín), fekete = halál (miközben pl. a holló Mátyás [katolikus] király címerén volt...)

Mi a kérdés ezek alapján?! A magyar emberek nagy része sajnos elég egoista anélkül is, hogy itt öntenék beléjük a lelket a kedves válaszolók (mint például én is).

2013. okt. 14. 22:36
 15/19 anonim válasza:
Egyetértek a hatossal:) 14/L
2013. okt. 14. 22:46
 16/19 anonim ***** válasza:
# 14 te most mi a f_szról beszélsz úgy amúgy? nagyon értelmeset akartál írni csak nem jött össze...?
2013. okt. 15. 03:10
 17/19 anonim válasza:

1. A te üzenetednél "talán" okosabbat írtam.

2. Tele van ez az oldal is (csakúgy mint az ország) ego-növelő emberekkel. Elolvastad te a kérdést? Valóban ez számít a világban? A nőknek tetszenek a magas, férfias férfiak. Ne legyél olyan, akire rá lehet mondani, hogy 'botsáska'. Az ronda, életképtelen. Legyen vállad, legyél ápolt, ezenkívül még van kismillió-hatszázezer dolog, ami megfoghat egy nőt. Ha csak azért kattannak rád, mert magas vagy, akkor belegondolhatsz, hogy rajtad kívül hány magasra kattanhatnak még rá... Inkább lelki oldalról próbáld megközelíteni a nőket, ne a testi vonzalomra hajts!

2013. okt. 15. 08:07
 18/19 anonim ***** válasza:
pont így gondolkodok én is, azt hittem fentebb csak gúnyolódtál...pardon
2013. okt. 15. 19:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Én 183,5 centi vagyok, alap.hogy magas pasik jönnek.be 16/L
2013. okt. 15. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!