Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol, hogyan ismerkedhet egy...

Hol, hogyan ismerkedhet egy introvertált személyiség a mai világban, hol találkozhat ellenkező nemű hasonló típusú emberekkel? 25f

Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 22:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hát fogalmam sincs... a könyvtárak nem igazán olyan népszerűek már, mint régen. :D

Viszont meglepő, hogy az ilyen emberek közül mennyien szeretik a rockot, horrort, animéket, szerepjátékokat, fantasyt... :D Talán keress ilyen csoportokat fékbúkon.

25/F szintén introvertált...

2013. okt. 13. 07:08
 12/17 Pain for Pleasure ***** válasza:
Én is az internetet mondanám, élőben engem eddig csak a nagyszájú, közvetlen emberek találtak meg. Neten meg több, hozzám hasonlóan zárkózott fiúba sikerült botlanom. :)
2013. okt. 13. 09:56
 13/17 anonim válasza:
És mi lenne, ha egy picit megpróbálnál változni és jobban nyitni a külvilág felé? Inkább mondjuk keress kimondott olyan csoportokat,mint a hobbid. Közös témában könnyebb az ismerkedés és ha befelé forduló vagy nem biztos,hogy egy olyan lány is kell melléd. Sok sikert :)
2014. febr. 17. 19:30
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát persze, mert az introvertált + extrovertált remek párosítás... Ritkán talán igen, de általában inkább nem.

2014. febr. 17. 19:50
 15/17 anonim válasza:
Hm , azért szerintem az emberek nagy részét nem lehet így beskatulyázni.Aki ezt így kijelenti magáról,az már tényleg igen befelé forduló lehet és a megoldás a kioldódásra egy nyitottabb személyiség. Azért sz olyan lány, aki nem introvertált, az nem azt jeleneti,hogy mindenkivel barátkozós, cserfes , fecsegős személyiség lenne.
2014. febr. 18. 13:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy aki introvertált, az nyitottabb akarna lenni? Csomó ilyen ember tökéletesen elvan a maga világában, pont nem hiányzik neki egy nyitottabb ember aki majd megváltoztatja. Persze ezt az extrovertáltak sosem értik.

2014. febr. 18. 15:40
 17/17 anonim válasza:
Így van, a teljesen nyitott, állandóan beszélő emberek nem értik meg miért marad csendben valaki egy társaságba. Viszont én már tudom, hogy milyen az amikor nem tudok megszólalni, és azért nem akarok megszólalni,mert túlságosan azzal foglalkozom, hogy valami rosszat mondhatok és mit gondolnak majd rólam. És milyen az, amikor tudatosan figyelem a nyitottabb embereket és teljesen tudatosan nem is akarok megszólalni, viszont ha akarok meg is merek szólalni. Szóval szerintem merni kell változtatni és átgondolni, hogy valóban azok akarunk e lenni. És hiba beskatulyázni magunkat, mert az életben időnként mind a két oldalra szükség van, azért is jó a közép út, hogy ha kell akkor elő tudjuk kapni magunkat. Na mind1 is, a kérdező kérdésén már nagyon túlléptem.
2014. febr. 19. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!