Netes társkeresőn nektek 10-ből mennyi lány szokott visszaírni?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy alig írnak vissza a nők nekem? Pedig nem vagyok egy ronda gyerek. Igényesen öltözök, nem is vagyok csúnya és idáig csak szép barátnőim voltak. De neten nem akar senki dumálni.2013. okt. 12. 21:52
1/12 anonim válasza:
szinte mindenki visszaír, 10-ből kb 5-6 akivel el is lehet beszélgetni
2/12 anonim válasza:
A netes társkeresőkön sok lány van fent úgy, hogy igazából be sem lép. Illetve aki olvassa is a leveleidet az kap még vagy 20 üzenetet és a lányok csesznek visszaírni. Ezért is adtam fel a netes társkeresést, mert mindig csak a várakozás volt.
5/12 anonim válasza:
10ből mondjuk 8 ír vissza, ebből kb 2-3 elutasító, a többi pozitív.
6/12 anonim válasza:
Én vissza szoktam pl írni, de ha például kidob a rendszer, és utána nem enged vissza arról nem tehetek. Ezen általában mindenki kiakad, hogy "ahaa én is ezt mondanám", pedig tényleg igaz
8/12 A kérdező kommentje:
Az előbb írtam egy olyan csajnak, aki ha fizetnének sem kéne, de ő sem ír vissza :D. De a képeimet 8-9-10-esre értékelik. Ezt nem akarom elhinni.
2013. okt. 12. 22:10
9/12 anonim válasza:
Olyanoknak írj akit magadnak reálisnak gondolsz :)
10/12 A kérdező kommentje:
De olyanoknak írok, nem toppmodelleknek :)
2013. okt. 12. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!