Ciki, ha egy lány kezdeményez?
Figyelt kérdés
Van egy srác a buszon, akivel már lassan egy hónapja együtt utazunk. Nagyon szimpatikus, viszont sajnos nem tudok róla semmi konkrétat, pedig sok helyről érdeklődtem már. Minden nap az jár a fejemben, hogy bárcsak leszólítana egyszer, azonban ez még nem történt meg. Gondoltam rá, hogy talán megpróbálhatnék beszélgetést kialakítani, viszont nagyon nincs önbizalmam, és félek, hogy visszautasít, vagy barátnője van. Ugyanakkor így lehet, hogy sosem fogom elérni, hogy kialakuljon valami beszélgetés. Szerintetek nagyon megalázó lenne odamenni hozzá? Esetleg nincs valami ötletetek?
20/L
2013. okt. 12. 18:05
11/15 A kérdező kommentje:
Az a baj sajnos, hogy másik városban száll fel.:D De nagyon szépen köszönöm a válaszokat, megpróbálok kihozni valamit a dologból :)
2013. okt. 12. 19:04
12/15 anonim válasza:
Ülj mellé, legalábbis próbáld meg. Utána meg kezdeményezz beszélgetést (pl. megfigyeltem, hogy mostanában sokat utazunk együtt, szívesen megismernélek stb...) :) Legrosszabb esetben aranyosan közli, hogy van barátnője :D. Szerintem ez sem a világ vége, úgyhogy hajrá!
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást! :) Legalább megpróbálom, és nem idegeskedem mindig ezen.
2013. okt. 12. 20:35
14/15 anonim válasza:
Dehogy megalázó! Rajta, tegyél egy próbát, nincs vesztenivalód!:)
(És majd írd le, hogy ment!:D)
15/15 anonim válasza:
Na hogy sikerült? Történt valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!