Hol lehet ismerkedni nővel? Egy kis szerelem, egy kis szex. Diszkó, kocsma egyebek kizárva, nős vagyok.
Hány éves vagy?
(bocsi az előzőért, nem akartam elküldeni)
35+ vagyok.
A szerelmet meg a szexet vegyük már külön, könyörgöm....
Ne legyetek már ennyire konzervatívak...
Mert mit kellene csinálnom, futnom kézenfogva az asszonnyal a nagy virágos réten utána hatalmasakat szeretkezni. Ne már, ez olyan gagyi. Meg ne nézzek meg mást, vagy mint némelyik nő, bele sem nézhetek más szemébe amikor beszélek mással, mert nekem kapcsolatom, meg feleségem van.
Szeretitek játszani a felnőttet, meg nyomni az erkölcsöt, közben meg tanácsot adni nem vagytok képesek.
Kis ország, kicsi agykapacitás, prűd emberek. :)))
A lényeg, hogy meglegyen a látszat jólét, meg a szomszédnak nyomjunk egy műmosolyt... német módra... meg a szomszédok csak jót gondoljanak rólunk, mert hát na...
Dugni jó!!!
Remélem a feleséged nem csak gondolkodik a változatosságon, hanem agyba-főbe kefél rajtad kívül mindenkivel!!!
Na most is vegyük külön a szexet és a szerelmet?
Én nem azt mondtam, kedves utolsó, hogy agyba-főbe keféljünk. :)
Amúgy az asszony is néha belemegy a változatosságba és én ebből nem csinálok problémát. Nálunk ez nem titok. Sehol sem írtam, hogy hol tudok sunyiba dugni.
Nem értem mi a problémátok ezzel.
több mint tíz éve megvagyunk. És köztünk nem sok titok van.
7/16 vok.
Kérdező,ezzel kellett volna kezdened az elején.Akkor ti most nyílt vagyis nyitott házasságban éltek?
Akkor miért van kizárva a Diszkó kocsma egyebek? Bár ez inkább a korod hátrányának méred be,mert ha jól olvastam 35 vagy és nem vágysz a dübörgő dobokra.Fizetős nőt próbáltál mér beszerezni? Vagy félsz a baciktól,esetleg ehhez már prűd vagy és sajnálod a pénzt?Tegyél fel hirdetéseket ,több helyen is...Ennél jobb ötletem nincs.
Nem feltétlenül vetlek meg,bár az asszonykád helyébe,tomboló ököllé változnék és talán törnék zúznák is..Pl: kocsidat..XD De ez a női önbecsülés mértékétől függ,na meg a női büszkeségtől. A lényeg a lényeg változást szeretnél a szex terén és ehhez megvannak talán az igényeid is??....HIRDESD MAGAD.
Több vagyok mint 35. A kocsimat összetörnéd. Az nem jó.
Igen, nyitott házasság. Az érdekesség az, hogy én már az elején leszögeztem, hogy szeretem az adott hölgyeményt, de az életem része ez is.
Aztán, ahogy múltak az évek, neki is adódtak a, hülyén hangzik, a lehetőségek. Persze az elején hallani sem akart róla, aztán rájött, hogy az életünkbe ez is belefér.
A kocsmát meg dizsit nem szerettem soha nagyon. Bár...
Úgyhogy minek ide törni-zúzni, amikor meg lehet beszélni kultúráltan is.
A házasságban kompromisszumot kell kötni. :))
Úgyhogy kedves utolsó szeretjük egymást, nagyon, de nagy ritkán ilyen dolgok is adódnak, bár nálam azért több ilyen volt.
Ciki nem ciki ez van.
Női önbecsülés is van. Sőt nagy megbecsülés mindkét oldalról, meg bizalom. Csak nálunk ez így megy.
Értelek kérdező.
Akkor semmi megvetni való nincs a dologban,ez is egy álláspont,így is lehet élni,és ha nektek így jó akkor miért is ne.De mint olvasom a látszat nektek is elég sokat számít,és még te neveztél minket prűdnek,amikor nem meritek a saját éneteket felvállalni? Ezt a nyitott kapcsolatot lehet én is kipróbálnám egyszer,de ha már erre fanyarodok akkor kihunyt a szenvedély..Na persze az is igaz,hogy bizonyos kor felett már más az életfelfogás stb.. Hármasba próbáltátok már? Lehet vinne egy kis szint a dolgokba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!