Hogyan érhetem el hogy randira hívjon egy pasi?
Figyelt kérdés
Tetszem neki ez szinte biztos. Mindig mikor összefutunk mosolyog, bókolgat pl egyik nap mondtam hogy másik munkahelyet akarok keresni, erre mondta hogy "Nemár, akkor kénytelen leszek utánad menni" vagy hogy miért nem megyek az ő munkahelyének az épületébe mert akkor gyakrabban láthatna engem. De 1-2 ilyen célzás, pár mosoly és ennyi. Hogyan érhetném el hogy randira hívjon engem?2013. okt. 11. 23:13
2/3 anonim válasza:
Célozgass te is. Pl mondd neki, hogy hallottad, nyílt egy új cukrászda/mozi/mittudoménmi, és hogy valamiért érdekesnek találod.
3/3 anonim válasza:
ha tetszik neked akkor te is mosolyogj mondd neki, hogy milyen jól nézki..aztán amikor kettesben vagytok és beszélj vele kettőtökről, hogy ezt miért csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!