Férfiak ti, hogy viselkedtek azzal a lánnyal aki tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Mit figyeljek egy pasin ? Mik azok a jelek?2013. okt. 10. 19:03
1/28 anonim válasza:
Nekem sok lány tetszik, és nem viselkedek velük másképp, mint a többiekkel.
2/28 Tarnolf válasza:
Tovább néz rád az átlag pillantásnál, (néha) zavarba van amikor veletek van, rádmosolyog, kedvesebb veled, mint más lányokkal. Például. :)
4/28 anonim válasza:
Feláll a farkunk Édesem. Ez a jel. Álló fütyi, kipúposodott farmer naci. Markolj rá Baba! :D
5/28 anonim válasza:
Mindent megteszek hogy elkerüljem a szemkontaktust xD
6/28 BlackSword válasza:
Felszedem, mint rőzseszedő anyóka a taposóaknát... Férfi vagyok végtére is...
7/28 anonim válasza:
gyakran próbáll beszéllgetni veled , gyakran mosolyog
8/28 anonim válasza:
Na most van egy csaj akibe szerelmes vagyok.
Ilyet még sosem éreztem egy lány iránt.
Beszélni nem tudok vele mert nem tudok megszólalni sem vagy nagyon hülyeségeket beszélek.
9/28 A kérdező kommentje:
Kedves 4es honnan tudjam,hogy feláll e a farka ? Nadrágon keresztül nem látok át,rámarkolni nyìlván nem fogok
2013. okt. 10. 19:17
10/28 anonim válasza:
Hülyeségnek hangzik, de a négyesnek igaza van. Ezt magamon is megfigyeltem, hogy ha egy lány bejön nekem, feláll a kukac. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!