Van itt olyan 20 feletti fiú, aki beszélgetne velem? Lány vagyok.
Figyelt kérdés
Szinte bármilyen téma jöhet :)2013. okt. 11. 00:05
61/138 anonim válasza:
#58 Nem vagyok sértődékeny, csak unatkozom, és jó lett volna valakivel beszélgetni. :) Egyébként van már barátnő jelöltem :)
62/138 anonim válasza:
Csak sajnos nem tudom, hogy ő is így viszonyul-e hozzám... :/ 61-es voltam.
63/138 anonim válasza:
Ja, hogy ez ilyen párkeresési dolog? Kiszálltam.
65/138 anonim válasza:
Eltévedtél kérdező.Itt nincsenek emberek.
66/138 anonim válasza:
Én inkább az 56-os válaszolóra céloztam ezzel. Szép dolog az, hogy van barátnő jelölted(bár ilyen kérdés nem hangzott el), de azért az úgy igazán jó, ha ő is tud róla, na meg persze ha viszonozza is. :D
Nekem is van barátnő jelöltem, csak éppen Natalie Portman egyenlőre még hallani sem akar róla. :/
68/138 Mirk válasza:
Egyébként én ismerem a szél nevét.
69/138 anonim válasza:
Ez valami virtuális bukkake. Kihasználod az ittlévő férfiak nyomorát, hogy kollektíven rádverjék a faszukat és a rádzuhanó figyelemből növeled az egód. Általába az ilyen csajok ezért választanak "fiús" szakot továbbtanulásnál.
70/138 A kérdező kommentje:
Dehogy párkeresési. én csak beszélgetni szeretnék :)
2013. okt. 11. 01:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!