Van itt olyan 20 feletti fiú, aki beszélgetne velem? Lány vagyok.
Figyelt kérdés
Szinte bármilyen téma jöhet :)2013. okt. 11. 00:05
31/138 anonim válasza:
Remélem tudod hogy maga az agy nem tud fájni.
33/138 anonim válasza:
Látod, ezért kéne inkább OKJ-s cigányjósnő képzésen részt venni. Nem kell rajzolgatni és az ezotéria kategóriában is könnyedén elvégezhető.
34/138 A kérdező kommentje:
2013. okt. 11. 00:32
35/138 anonim válasza:
Ha már ide írnak a legtöbben nem érdekel valakit? Olcsón adom garanciával meg postaköltséget is magamra vállalom elg jó áron van szerintem.
37/138 anonim válasza:
Akkor vitassuk meg az ideális és reális populációk közötti különbségeket.
38/138 A kérdező kommentje:
#36: pedig nem volt szándékos
#37: mondom, kikapcsolódni jöttem fel :D dumálgatni. kezdek introvertált típus lenni. :S
2013. okt. 11. 00:38
39/138 anonim válasza:
Én most voltam itthon betegség miatt 2 hetet, már alig várom a hétfőt, hogy megtudjam mennyi szart kell megrajzolnom keddre...
40/138 anonim válasza:
Én eddig is olyan típus voltam, nincs azzal semmi baj... :D A mérnöki szak azért annyira nem vészes, én infos vagyok, ismerek gépészt, anyagmérnököt, ők sincsenek a halálukon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!