Lányok, nektek mennyi az a minimum magasság, ami felett 'szóba álltok' valakivel?
Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 21:27
12/19 wiwastarr_ válasza:
sztem ez lényegtelen...de azért min. akkora legyen mint én (ami nem nehéz , ugyanis 150egynéhány cm vagyok :S )
14/L
13/19 anonim válasza:
Fura világban élünk:)
A lényeg, hogy a remény hal meg utoljára, de ha engem kérdezel, én is kicsike vagyok, de, nem tudom, az a tapasztalatom az alacsonyabb pasikkal, hogy a magas csajokra buknak, és valahol itt hibáznak...:)
14/19 anonim válasza:
Hogy tud egy alacsony pasi magasabb csajra bukni?? Én is alacsony vagyok, kb 170 cm, lehet 1-2 centivel több de nem számít az, még is ha velem azonos magasságú lányok közelében vagyok nyominak érzem magamat a magasságom miatt. Én mindenképpen alacsonyabb párt szeretnék magamnak, de nem igazán tudom elképzelni h bárkinek is kelljek. Sajnos nincs meg bennem semmi adottság amit egy férfit férfivé tesz (külsőleg)
16/19 anonim válasza:
168cm vagyok, a parom 175-176, de nekem ez igy tokeletes, foleg olelgetes szempontjabol. :) Az zavarna, ha alapjaraton alacsonyabb lenne nalam, mi kb egalban vagyunk, ha magassarkut huzok.
17/19 anonim válasza:
Minimum olyan magas mint én de alacsonyabb ne:)
18/19 anonim válasza:
Engem nem igazán érdekel, milyen magas. Szerintem ha valakivel nagyon egy hullámhosszon vagyok, szeretek valakit, akkor nem fogom magamtól eldobni holmi magasság különbség miatt. Első nagy szerelmem kb. 10 centivel volt alacsonyabb nálam. :D És akkor mi van? Imádtam a gyereket és egyáltalán nem zavart, hogy kisebb. A mozgólépcsőn mindig fentebb állt, hogy egy magasságba legyünk, ennyi. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!