Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A jó csajok mért mind ilyen...

A jó csajok mért mind ilyen bunkók meg lenézőek?

Figyelt kérdés
ha rájuk irok vagy valami akkor mindig elküldenek a francba..meg olyan lenézően meg bunkón viselkednek,meg persze a földbe is tiporják az embert, csak a többezerlájkos páwák kellenek nekik...normális pasikat mind kiröhögik
2013. okt. 10. 20:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Sajnos ez sokszor ilyen. Én is néha néha észreveszem magamon, hogy elég nagyképűen viselkedek akkor is ha nem kéne, mert remekül nézek ki és úgy érzem ez feljogosít.
2013. okt. 10. 20:57
 12/21 anonim ***** válasza:
akkor keress sok pénzt vagy nézz ki jól.
2013. okt. 10. 20:58
 13/21 anonim ***** válasza:

Ordenáré baromság! Az "átlagos" csajok csupán azért nem "szépek", mert amit te szépnek nevezel, az a r*banc stílus. Nekem legalábbis ez jött le a kérdésedből.

Az "átlagos" lányok (tapasztalataim szerint) általában ugyanolyan szépek (ha nem szebbek), mint azok, akik ezt köldökig kivágott textilfoszlánnyal hangsúlyozzák. Csak éppen a gyengébbik nem normális képviselői tudják, hol a határ.

Amelyik meg startból bunkó veled, azt te is elküldheted a büdösbe. Én még egy vadidegennel szemben se mernék tiszteletlen hangnemet megengedni magamnak, ha nem árott nekem, de nyilván ez egyéni szociális probléma.

15/L, aki reméli, hogy ez a kérdés nem volt komoly.

2013. okt. 10. 21:05
 14/21 anonim válasza:
hát itt eddig ilyen iQ bajnokok irtak nekem is. mármint csajok.tapasztalom énis amit irsz.majd nekik is visszanyal a fagyi....
2013. okt. 10. 21:14
 15/21 anonim válasza:

azt írtad, hogy szép legyen, hogy büszke lehess rá

tudod én nem vagyok se bunkó, se hülye és elég sok pasinak kellek, de csak azért nem lennék a barátnőd, hogy díszelegjek és a hülye haverjaid irigykedjenek... nem csodálom, ha nem kellesz egy lánynak, mert ez a felfogásmód nagyon taszító. először jobb lenne, ha felnőnél, illetve felébrednél a kis álmodból

2013. okt. 10. 21:17
 16/21 Tarnolf ***** válasza:

Már bocs, de sose lesz barátnőd. Csak azért lennél büszke a barátnőre, mert lehet "mutogatni" az utcán? Na szép.

Meg, hogy nem kell csúnya lány...képzeld nem csak csúnya meg szép lányok vannak. Nem csodálom, hogy lekoptatnak, ha csaj lennék én is ezt tenném. A te fajtád az egyik legrosszabb...csak azért keljen baràtnő, hogy villoghass. Szánalmas....

2013. okt. 10. 21:28
 17/21 anonim ***** válasza:

"Először is ne interneten ismerkedj."

Van, akinek nem jut más.

2013. okt. 10. 21:29
 18/21 A kérdező kommentje:
látom jól félreértette mindenki, egyáltalán nem villogásra kell barátnő...hanem arra mint amire mindenki másnak..csak mondtam hogy nem kell csúnya barátnő....ennyi
2013. okt. 10. 22:45
 19/21 A kérdező kommentje:
és igen...nekem csak az jut, de ott se lehet normálisan ismerkedni
2013. okt. 10. 23:13
 20/21 anonim ***** válasza:
A félregépelés valóban nem helyesírás, hanem inkább igénytelenség kérdése.
2013. okt. 10. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!