A jó csajok mért mind ilyen bunkók meg lenézőek?
Ordenáré baromság! Az "átlagos" csajok csupán azért nem "szépek", mert amit te szépnek nevezel, az a r*banc stílus. Nekem legalábbis ez jött le a kérdésedből.
Az "átlagos" lányok (tapasztalataim szerint) általában ugyanolyan szépek (ha nem szebbek), mint azok, akik ezt köldökig kivágott textilfoszlánnyal hangsúlyozzák. Csak éppen a gyengébbik nem normális képviselői tudják, hol a határ.
Amelyik meg startból bunkó veled, azt te is elküldheted a büdösbe. Én még egy vadidegennel szemben se mernék tiszteletlen hangnemet megengedni magamnak, ha nem árott nekem, de nyilván ez egyéni szociális probléma.
15/L, aki reméli, hogy ez a kérdés nem volt komoly.
azt írtad, hogy szép legyen, hogy büszke lehess rá
tudod én nem vagyok se bunkó, se hülye és elég sok pasinak kellek, de csak azért nem lennék a barátnőd, hogy díszelegjek és a hülye haverjaid irigykedjenek... nem csodálom, ha nem kellesz egy lánynak, mert ez a felfogásmód nagyon taszító. először jobb lenne, ha felnőnél, illetve felébrednél a kis álmodból
Már bocs, de sose lesz barátnőd. Csak azért lennél büszke a barátnőre, mert lehet "mutogatni" az utcán? Na szép.
Meg, hogy nem kell csúnya lány...képzeld nem csak csúnya meg szép lányok vannak. Nem csodálom, hogy lekoptatnak, ha csaj lennék én is ezt tenném. A te fajtád az egyik legrosszabb...csak azért keljen baràtnő, hogy villoghass. Szánalmas....
"Először is ne interneten ismerkedj."
Van, akinek nem jut más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!