Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 25 körüli férfiak! Mennyire...

25 körüli férfiak! Mennyire szeretitek "széttépni a nőt" szex közben?

Figyelt kérdés

Nem szado-mazo-ra gondolok, csak durvaságra.

21/N

2013. okt. 10. 13:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha megismernél megtudnád! Addig kefélnélek ameddig míg menni tudsz!
2013. okt. 10. 15:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Imádom!

28/K (Kannibál)

2013. okt. 10. 15:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Szeressük biza! Pali bá/76
2013. okt. 10. 16:23
 14/15 anonim válasza:

én is szeretem, bár kérdés kinek, mi a széttépés :)

(amúgy írtam, remélem nem gond és nem tolakodás :)

2013. okt. 11. 00:20
 15/15 anonim válasza:

Szia Kedves kérdező! :)

Én szeretem "széttépni" a nőt, ha neki arra van éppen igénye de ahogyan én manapság tapasztaltam egyre kevesebb nő nyitott rá, legalábbis az én korosztályomban. Az ismerőseim között vagy akikkel voltam a legtöbb csak gyorsan le akarja tudni a dolgot és sietni a dolgára vagy ha álmos akkor aludni... Ez eléggé bosszantó tud lenni, de lehet nem a korosztályommal van baj, csak én futok bele mindig rossz illetőbe. Nekem fontos az hogy az illető valamilyen felsőfokú végzettséget szerezzen magának, ne "csak" ilyen műkörmös típusú cicababa legyen, legyen jó kisugárzása és esetleg jó feneke :) Aki ezeknek megfelel azok között még nem találtam olyat aki szereti ha széttépik...

F/24

2014. máj. 26. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!