Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek ha hazavisz magával a csaj, vagy áthív magához? (nem szex céljából, hanem csakúgy)
Van egy srác,akit pár hónapja ismerek, kb 5-6szor találkoztunk direktből, pár órára. Ő most albérletben lakik az egyetem miatt, és felvitt már oda is, filmeztünk egyet pizzaevés közben. És voltam a házukban is,bár oda csak 1 percre ugrottunk be. Igaz, neki mindkét lakóhelye közel volt, azért mentünk csak be. Nekem viszont 20 perc busszal a lakóhelyem, mert egy kis faluban élek. Most hogy hideg van, jó lenne áthívni magamhoz, filmezgetni, beszélgetni, meg ilyesmi. De nem tudom, hogy reagálna rá, hogy már most hazahozom, pedig egyelőre még barátok vagyunk, és nem is tudom, hogy kialakul-e több. Egyelőre ő sem kezdeményezett. A lényeg, hogy nem akarom kínosan érezni magam azért, mert áthívom és nemet mond, mert még annyira nem vagyunk jóban vagy még nem akarja megismerni a családomat vagy mittudomén.:D
19/L
Az a gond, hogy szinte minden talin az volt a folyamat, hogy beültünk valahova inni egy kólát vagy valamit. A tea is ilyen lenne, és valójában ez nem az én asztalom, nem szeretem. Jobb szeretek otthonos környezetben lenni. Így sokkal jobban meg is tudok nyílni.
Ha akart volna amúgy szerintem lépett volna. Mert azért adtam elég jelet neki,pl. mikor fenn voltunk az albérletén és filmeztünk, próbáltam egyre közelebb helyezkedni hozzá. Még azt is bevetettem, hogy fázom, de csak egy takaróval kedveskedett. Aztán film után még kiterültem az ágyon, hátha lép már valamit, de hozzám sem ért. Szerintem nincs olyan csávó, aki elhív engem talizni, aztán egy ilyen alkalomra pedig nem kap. Csak hát ő. Ebből gondolom hogy csak barátként hív talizgatni. A bátorságával nincs gond, nagyon határozott, ez is fogott meg benne.
Az lényegtelen, hogy mit akar, lehet hogy majd később megnyílik előtted, csak még szeretne jobban megismerni vagy még nem biztos magában.
Ha engeded, hogy megismerjen vagy nincs ellenedre a barátság, akkor később még bármi kialakulhat :)
Lehet, hogy pont akkor fog amikor elhívod hozzád.. sose' lehet tudni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!