Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az egyetemen megismertem egy...

Az egyetemen megismertem egy fiút, akivel közös koliban is vagyunk. Imádom húzni az agyát, vele lenni. A lehető legtöbb időt töltenék vele ha lehetne. Talán szeretem?

Figyelt kérdés
Nem hiszem hogy szerelem lenne, de tény, hogy nagyon kedvelem. És már nem vagyok olyan fiatal, de nem tudom eldönteni hogy most csak kedvel, vagy annál kicsit több. Persze spicces állapotba jobban közeledett hozzám, de alapból csak viccelődni szoktunk. Mik lehetnek a jelek? És hogy bírjam ki azt, hogy ne tűnjek nyomulósnak?

2013. okt. 9. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Szexuálisan kívánod.
2013. okt. 9. 18:20
 2/3 anonim ***** válasza:
43%
Életképtelen liba... Komolyan azt várod, hogy mi mondjuk meg? Ennyire kellenek a Zen életvezetési tanácsaink? Ennyire a GyK-sokra szorulsz?
2013. okt. 9. 18:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyetemre jársz jóember, ráadásul Te tudhatod igazán, hogy mi is zajlik köztetek, nálunk biztosan jobban. :) Adj időt magadnak, ráérsz eldönteni, hogy mit is érzel.
2013. okt. 9. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!