Lányok! Ti hogy viszonyultok a nyomuláshoz?
szóval pl van egy srác akinek tetszel de nem ismeritek egymást és annyira nem is érdekel a gyerek szóval ír neked facebookon de te annyira nem fojtatod a beszélgetést vagy nem válaszolsz... és ugye rá sem írsz de a srác folyamatosan ír neked ameddig tud és próbál ismerkedni
vagy
ha már beszéltél a sráccal ismered is valamennyire de nem tetszik neked akkor ha nagyon nyomul azt hogy bírjátok? illetve lehet sikere? mondjuk ismeritek rendesen a humorát
illetve akkor ha nektek nem jön be a személyisége akkor gondolom esélytelen de mégis hogy álltok ehhez?
remélem érthető :)
*Mondatkezdő nagybetű, Szóval.
*például
*ír
*folytatod
*ezenkívül rengeteg vesszőhiba
Na, válaszolva a kérdésre, a nyomulást nem tolerálom. Irritál, és ha nem fogja fel, hogy nem érdekel, könyörtelenül ledorombolom.
Én mindig visszaírok mindenkinek de nem bíztatok senki, hacsak nem tetszik a srác. Van akivel elég sokat beszélek is, tehát szinte naponta. A normálisaknak elmondtam, hogy nem szeretnék semmi komoly dolgot, csak barátkozni, ha az nekik megfelel. Megértették és ettől ugyan úgy írnak, persze nem túl feltűnően tudatják velem, hogy attól még mindig bejövök nekik, de nem bunkók és hasonlók.
De van a másik véglet is, akik már úgy írnak rám, hogy "szia baba" meg hasonlók, és 2 perc beszélgetés után közli velem, hogy én a barátnője vagyok. Őket kevésbé udvarias módon küldöm el a pi.csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!