Van egy srác aki nagyon tetszik. Lent részletesen. Hogyan szerezzem meg?
Van egy srác akit múlt pénteken ismertem meg. Találkoztunk, jól ki jöttünk, azóta naponta beszélünk. Ki derült, hogy be jövök neki én is. Bika fiú, 22 éves. Én 21 éves skorpió läny vagyok. Jól elbeszélgetünk, van közös témánk is. Néha célozgatok neki, de nem tudom veszi-e a lapot, vagy ő csak haverként képzel el. Hogyan szerezzem meg ezt a srácot? Csak normális választ kérnék.
21\L
ha legközelebb találkoztok és egymás mellett ültök/sétáltok fogd meg a kezét, vagy bújj hozzá és ha ezeket hagyja megkérheted hogy kísérjen haza vagy valameddig és ecsetelhetnéd neki, hogy mennyire bejön neked stb.
Ha minden oké elköszönéskor puszi helyett adj neki egy szájra puszit, de az érzéki legyen.
mondd meg neki,hogy a mai horoszkópja azt írta,hogy megtalálja az igazit. a skorpiónak pedig,hogy a farok ma más irányba görbül a megszokottnál.
értelmes kérdésre tudunk kellőképpen értelmes választ adni. ráadásul 21 éves vagy, csak több tapasztalatod van,mint az idejáró tizenpár éves lánykáknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!