Merjek találkozni egy fiúval akivel csak skypoltunk hang nélkül és facebookokon beszéltünk? LONDONBAN?
Figyelt kérdés
Suli után eljönne értem és apukámnak nem mondanám el, mert nagyon szigorú. De úgy se tudná meg. És nem rabolhat el vagy erőszakolhat meg hiszem a környék tele lesz emberekkel. Szerintetek? Egy smajdnem 16 éves lány.2013. okt. 8. 20:27
11/22 A kérdező kommentje:
Az egyik barátnőmnek is albán barátja volt és semmi olyan rendkívüli nem történt. Szóval szerintetek el merjek menni? Te elmennél? Ha másnak nem, legalább barát szerző akciónak jó lesz. Nem?
2013. okt. 8. 20:41
12/22 Lina93 válasza:
Én elmentem már egyszer és nem bántam meg, szerintem sosem fogom. :)
Menj, csak szólj valakinek róla és legyél résen!
13/22 anonim válasza:
Kísérjen el egy barátnőd amíg odamész.
15/22 anonim válasza:
Londonba mész Magyarországról, vagy londoni vagy?
16/22 anonim válasza:
Egy barátnőddel menjél mindenképp! London nem épp a legbiztonságosabb város...
17/22 anonim válasza:
Apuddal mindenképpen :) de ő is legyen ott!!!!!!!! Én is úgy ismertem meg a barátomat:)
18/22 anonim válasza:
Megérdemled majd a sorsod. többet vissza ne gyere az országba!
19/22 anonim válasza:
Inkább találozz velem :D Nem lakok messze londontól, röpe 150km
20/22 anonim válasza:
a szuleid tudta nelkul senkivel NE talalkozzal. Kivancsi vagy, DE jobb felni mint..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!