Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem kedvelnek engem a nők?

Miért nem kedvelnek engem a nők?

Figyelt kérdés
Lehetek durva, túlzott önbizalommal rendelkező egyén, lehetek visszafogott, szinte félénk, lehetek teljesen normális, gyakorlatilag le sem szarnak a nők. Nem keresnek. Ha nem írok nekik, nem is írnak vissza. Hiába tart ez sok-sok napig. Találkozni sem akarnak, le sem tojnak. Vagy ha találkoznak, elmondják, hogy zavarban voltak és pont. Meg is halt a beszélgetés, nem keresnek többet. Miért van ez?

2013. okt. 8. 20:18
1 2
 11/15 anonim válasza:
rossz a hozzállásod, az hogy magadat adod és mindent kikotyogsz két külön dolog. Nem kell azzal kezdeni, h nem voltál nővel... először el kell csábítani (ehhez is érteni kell), azzal, hogy magadat adod lesz*rod, h neki ez tetszik-e vagy sem (ha nem, akkor úgyis tovább áll, ha meg igen, akkor jó úton jársz). A többi jön magától. Az tényleg nem vonzó, ha mindent elmondasz, mint egy lepcses szájú. Akkor nyisd ki a szád, amikor kell
2013. okt. 9. 23:06
 12/15 A kérdező kommentje:
Nekem az a tapasztalatom, hogy le sem szarják, mit mondok nekik, inkább szinte fel vannak háborodva, hogy én meg merem őket szólítani, vagy ha rájuk írok. Mintha istenségek lennének és rájuk sem lenne szabad néznem, mert én csak egy kis csúszómászó vagyok.
2013. okt. 13. 17:16
 13/15 A kérdező kommentje:
Ezért azt sem tudom, hogy ismerkedjek másként, vagy hogy egyáltalán hogy kellene, mert csak azt érzem, hogy ha erre 24 órából 25-öt szánnék se lenne elég nekik.
2013. okt. 13. 17:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Mert érzik rajtad, hogy erőlködsz és meg akarod őket szerezni, mert már nem bírsz meglenni barátnő nélkül. A nekem is van pár ilyen férfi ismerősöm, sajnos valóban az a helyzet, hogy lé se szarom őket, meg nem írok vissza vagy ha igen, akkor is olyat, amivel lezárom a beszélgetést. Mert nem akarok tőlük semmit.
2013. okt. 20. 13:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Most jól értem, hogy random nőkre írsz rá, akiket nem is ismersz? Én az ilyeneknek nemhogy nem válaszolok, hanem még le is tiltom őket azonnal, ez annyira szánalmas, bocsi...
2013. okt. 20. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!