Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy ismerhető fel egy leszbikus?

Hogy ismerhető fel egy leszbikus?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és tetszik egy csaj de nem tudom hogy vevő-e az ilyesmire.Szimpi vagyok neki de nem kérdezhetek rá hogy biszex-e.(van férje)

2013. okt. 8. 11:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Azt hiszem sejtem már miről beszéltek:)

Köszi

2013. okt. 10. 15:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszik egy csaj neki barátja van.

De ő is velem olyan máshogy viselkedik,a közelségemet is eltűri.Más lányok pl odébb mennek mondván túl közel mentem ilyenkor csak "jajj bocsii",de ez a csajt nem zavarja,sokszor nézünk egymás szemébe.

Én is megszeretném tudni vevő e a dologra.De azért nem támadhatom le,hogy te biszex vagy? tuti tagadná!

Szóval a tekintet,esetleg legyél többször közel hozzá,nézd meg hogy reagál ha közelebb vagy hozzá.

Ha odébb menne akkor te is mondhatod azt,hogy jajj bocsi vagy ilyesmi.

Közös bulin ahol pia hatására kicsit lazább az ember ott is vhogy közelebb lehet hozzá férkőzni.

21/L

2013. okt. 10. 19:34
 13/16 anonim válasza:
100%
4.! Ki kell, hogy ábrándítsalak... a legkezdőbb nő is jobban kezel egy nőt mint a legtapasztaltabb férfi... ;)
2013. okt. 10. 23:55
 14/16 A kérdező kommentje:
hétfőre le van beszélve a találkozó.hurrá remélem lesz valami a dologból :)
2013. okt. 19. 22:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Majd írd meg mi volt! :))

21/L

2013. okt. 20. 17:29
 16/16 A kérdező kommentje:
Sajnos lemondta:(
2013. okt. 21. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!